Nit del Vi a Inca
PRESENTACIÓ DE LA III EDICIÓ DE LA NIT DEL VI A INCA
Dimecres 17 d’octubre,12.00h.Sala esdeveniments Fàbrica Ramis d’Inca
pimeco.com 16/10/2018 - 13:43:54

Convocatòria presentació Nit del Vi a Inca

PRESENTACIÓ DE LA III EDICIÓ DE LA NIT DEL VI A INCA
Dia: Dimecres 17 d’octubre
Hora: 12.00h
Lloc: Sala esdeveniments Fàbrica Ramis d’Inca

Demà, dimecres dia 17 d’octubre a les 12.00h, es durà a terme l’acte de presentació de  la III Nit del Vi a Inca. 17 bodegues d’arreu de Mallorca participaran a l’esdeveniment, a on es podran tastar més d’un centenar de vins. Enguany, aquesta nit solidària es farà a favor de l’ONG Dóna Vida.

La Nit del Vi d’Inca és una iniciativa conjunta de l'Associació Activa't Inca, Petits Cellers de Mallorca i  Pimeco, i compta  amb el suport de l'Ajuntament d'Inca. La presentació tendrà lloc a la sala d’esdeveniments de la Fàbrica Ramis. Hi assistiran el conseller d’Economia del Consell de Mallorca, Cosme Bonet; el batle d’Inca, Virgilio Moreno; el president de Petits Cellers, Guillem Vicens; i el president de la ONG Dóna Vida Balears, Jaume Estrany, entre d’altres.

La Nit el Vi  d’Inca es celebrarà el pròxim dissabte, dia 20 d’octubre, a las 18.30h a la Fàbrica Ramis. Amb ella es donarà el sus a les Fires prèvies al Dijous Bo. Amb una entrada única de 10 euros es podrà fer un tast de més d’un centenar de vins. L’objectiu és donar a conèixer el bon vi que produeixen els petits cellers de Mallorca que en aquests moments sumen més del 60% de la producció de vi de l'Illa.

Entre les quinze bodegues que hi participen n'hi ha 13 de petits cellers: Galmés i Ribot, Can Axartell, Mortitx, Mesquida Mora, Jaume de Puntiró, Bodega Biniagual, Son Ramon, Butxet, 7105 petit celler, Antonio Nadal i Ca Sa Padrina, Son Campaner, Es Verger, Son Ramon i Oliver Moragues. A més hi haurà dues bodegues locals convidades com Munar i Son Bordils.

Reciente
Visto
Comentado