EUIB
EUIB CELEBRA L'APLAÇAMENT DEL LLOGUER A PISOS DE L'IBAVI
Esquerra Unida de les Illes Balears* (EUIB) celebra la supressió del lloguer de pisos de l'IBAVI durant dos mesos, prorrogable a tres per part del Govern de les Illes Balears.
premsaeuib 02/04/2020 - 09:35:25

EUIB CELEBRA L'APLAÇAMENT DEL LLOGUER A PISOS DE L'IBAVI

Esquerra Unida de les Illes Balears* (EUIB) celebra la supressió del lloguer de pisos de l'IBAVI durant dos mesos, prorrogable a tres per part del Govern de les Illes Balears, *tal i com ha anunciat el conseller de mobilitat i habitatge Marc Pons, després del consell de govern d'avui.

La setmana passada, varem proposar el següent "  *l'Institut Balear de l'Habitatge hauria de donar exemple i fer una moratòria inicial pels propers tres mesos a tots els habitatges que tingui en règim de lloguer social.* Per tant animam al Govern de les Illes Balears que doni *una passa valenta cap endavant i marqui el camí tant als particulars com a l'estat. " *

Des d'Esquerra Unida de les Illes Balears *(EUIB) celebra que el govern apliqui les propostes que des de la nostra formació proposam*.  En aquest sentit *volem agrair la tasca del govern* en un moment tant complicat com l'actual.

A l'espera de veure el nivell de concreció del decret, creim que és una gran notícia i esperam que sigui el més ample possible, per ajudar al major nombre de persones.

En paraules del coordinador general d'EUIB, *Juanjo Martínez* "*Estem molt satisfets d'aquesta petita gran mesura*, en aquesta línia, *vull anunciar que seguirem traslladant mesures polítiques, econòmiques, socials i mediambientals, per enfortir el govern progressista*. Volem fer possible un govern el més d'esquerres possible que* prioritzi a les persones per damunt de qualsevol altre element*. Especialment les que ho passen pitjor durant aquesta crisi sanitària."

 

Reciente
Visto
Comentado