Capdepera
L'Ajuntament de Capdepera inverteix uns 20.000 € des que es decretà l'estat d'alarma davant la negativa del Govern
l batle, Rafel Fernández, ha explicat que l'Ajuntament va demanar a la Conselleria de Salut la instal·lació de mampares de protecció al centre de salut de Capdepera i a la unitat bàsica de Cala Rajada.
premsacapdepera 02/04/2020 - 14:41:58

L'Ajuntament de Capdepera inverteix uns 20.000 € des que es decretà l'estat d'alarma davant la negativa del Govern

La Regidoria de Sanitat ha invertit a prop de 20.000 € en material sanitari des que es va decretar l'estat d'alarma, ja que el Govern autonòmic ha denegat l'aportació de material que des de l'Ajuntament es considera necessaris per garantir la seguretat del personal sanitari davant la crisi de la Covid-19.

El batle, Rafel Fernández, ha explicat que l'Ajuntament va demanar a la Conselleria de Salut la instal·lació de mampares de protecció al centre de salut de Capdepera i a la unitat bàsica de Cala Rajada, "però la contestació va ser que no eren necessàries, ja que el personal disposava de mascaretes i material de protecció".

"Amb tot, l'àrea de Salut municipal ha decidit comprar aquestes mampares per a millorar les condicions de treball de tot el personal sanitari. Creiem que s'han de donar totes les passes necessàries per evitar el contagi dels ciutadans i primordialment dels sanitaris que s'estan deixant la pell per ajudar a malalts i persones majors".

Per la seva banda, la regidora de Sanitat, Lorena Molinillo, ha afegit que l'Ajuntament ha facilitat dues furgonetes per a les assistències domiciliàries, i s'han instal·lat les citades mampares de protecció.

"A Capdepera hi ha un vehicle cedit per la Conselleria de Salut per fer assistències a domicili, però la unitat bàsica de Cala Rajada no disposava de cap vehicle, i per evitar que els sanitaris hagin de fer les visites domiciliàries amb els seus vehicles personals, l'Ajuntament els hi ha proporcionat dues furgonetes per fer aquestes visites i consultes sanitàries".

"Volem evitar contagis innecessaris per no prendre mesures tan simples com aquestes", diu la regidora qui aprofita per "donar les GRÀCIES en majúscula a tot el personal públic, des de sanitaris, policia local, brigada, protecció civil i tots els col·lectius que s'han implicat des del primer moment de la quarantena i a tots els ciutadans per una resposta modèlica a l'hora de seguir les normes de confinament i de seguretat dictades per lluitar contra el coronavirus", conclou la regidora.

 

Reciente
Visto
Comentado