Consell de Mallorca
El patronat de la FMT nomena com a directora a Susanna Sciacovelli
El patronat de la Fundació Mallorca Turisme ha aprovat avui nomenar a la directora insular de Turisme per a la Demanda i l’Hospitalitat, Susanna Sciacovelli, directora de la FMT.
conselldemallorca.net 21/07/2023 - 14:46:08

El patronat de la FMT nomena com a directora a Susanna Sciacovelli 

El patronat de la Fundació Mallorca Turisme ha aprovat avui nomenar a la directora insular de Turisme per a la Demanda i l’Hospitalitat, Susanna Sciacovelli, directora de la FMT. D’aquesta manera, la també vice-presidenta d’aquesta entitat pública durà a terme, a més a més, les tasques de gerència de la Fundació. 

Avui també s’ha constituït el nou patronat de la FMT del qual n’és el president el conseller de Turisme, José Marcial Rodríguez Díaz, i en el què també hi prenen part els consellers d’Hisenda i Funció Pública; Presidència; Cultura i Patrimoni; i Territori, Mobilitat i Infraestructures (o persones en qui deleguin); la representació proporcional dels grups polítics del Consell distribuïda en vuit vocalies; i una vocalia en representació de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears. 

La FMT és l'ens encarregat de gestionar la promoció de Mallorca com a destinació turística. Es tracta d'una entitat 100% pública, sense ànim de lucre, integrada en el Consell de Mallorca. La seva finalitat és fomentar la promoció turística de l'illa en els mercats nacionals i internacionals, així com la creació de producte turístic, la gestió de serveis turístics en general, i tota activitat que tingui per objectiu promoure el turisme a l'illa. 

Entre les principals accions que la fundació duu a terme per a materialitzar la seva comesa destaquen l'organització i participació en trobades promocionals turístiques, nacionals i internacionals; la projecció exterior de la imatge de Mallorca com a plató audiovisual i destí de turisme cinematogràfic, a través de la Mallorca Film Commission; així com la col•laboració amb els diferents agents turístics, públics i privats, per a la coordinació d'actuacions de promoció i consolidació dels diferents productes turístics.

 

Reciente
Visto
Comentado