Després de l’èxit de la primera edició torna a Mallorca el teatre familiar...
Sant Llorenç: Torna el Millor Festival de Teatre Familiar!. Del divendres 6 al diumenge 8 d’abril, l’Auditòrium de Sa Màniga i els carrers de Cala Millor s’ompliran de espectacles per a tota la família
6 d’abril. 11 H CIRC CABARET D’ARMANDO RISOTTO – Txo Titelles ( Catalunya ) Passi pels residents del Centre de dia de Son Carrió ( versió reduïda ) 19:30h Espectacle Inaugural. SENTINEL.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/04/2018 - 02:07:00
L’Ajuntament de Sant Llorenç, l’Auditòrium de Sa Màniga , el Consorci Turístic de Cala Millor, Hipotels, Balearia i l’Obra Social de la Caixa ofereixen suport econòmic a un projecte que es consolida enguany....

Torna el Millor Festival de Teatre Familiar!. Del divendres 6 al diumenge 8 d’abril, l’Auditòrium de Sa Màniga i els carrers de Cala Millor s’ompliran de espectacles per a tota la família. Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears torna a promoure el festival a una de les mes importants zones turístiques de Mallorca.

Després de l’èxit de la primera edició torna a Mallorca el teatre familiar que ajuntarà a veïns i visitants amb espectacles pensats per conquistar a nins i joves. L’Ajuntament de Sant Llorenç, l’Auditòrium de Sa Màniga , el Consorci Turístic de Cala Millor, Hipotels, Balearia i l’Obra Social de la Caixa ofereixen suport econòmic a un projecte que es consolida enguany como motor del turisme cultural del Llevant mallorquí abans de l’estiu.

Entre tots els espectacles destaca el CIRC CABARET D’ARMANDO RISOTTO, dels catalans Txo Titelles , una història entranyable de titelles de gran format que ens sorprendrà a petis i grans per igual.

Entre tots els espectacles destaca el CIRC CABARET D’ARMANDO RISOTTO, dels catalans Txo Titelles , una història entranyable de titelles de gran format que ens sorprendrà a petis i grans per igual . L’obra va guanyar el premi al millor espectacle de titelles a FETEN, la fira de teatre per nins i nines més important d’Europa. També torna a Mallorca Nacho Diago. El mag valencià fa una màgia poètica, molt tendra i plena de jocs amb el públic. VIATGE A LA LLUNA és una de les seves obres amb més èxit.

I no faltarà la millor representació del circ de les Illes. El Circ Bover presenta al Millor Festival, SENTINEL, el seu primer espectacle de sala. Una increïble combinació de circ contemporani sense perdre de vista la seva trajectòria fins ara, premiada arrel del mon. Pels més petitons arriba a Cala Millor EN PATUFET, una producció del Centre de Titelles de Lleida , pensada per despertar als més petits les ganes de aixecar-se al teatre. I els carrers i la plaça davant de l’Auditòrium de Sa Màniga s’ompliran tot dissabte i el mati del diumenge d’espectacles de carrer per que tothom pugui gaudir de l’entorn natural de Cala Millor.

PROGRAMACIÓ DIVENDRES 6 d’abril. 11 H CIRC CABARET D’ARMANDO RISOTTO – Txo Titelles ( Catalunya ) Passi pels residents del Centre de dia de Son Carrió ( versió reduïda ) 19:30h Espectacle Inaugural. SENTINEL – Circ Bover ( Mallorca )

DISSABTE 7 d’abril.....

11 h a 20 h – CANVIAR LA CARA - Instal·lació de jocs reciclats ( de franc )

11:30h – ELS PATUFETS – Titelles Lleida ( Catalunya )

12:30h – COMBINAT DE CIRC – Circ Bover ( Mallorca ) ( de franc )

17:30h – EL SOMNI D’ALICIA – Teatre Nu ( de franc )

18:30h - – ELS PATUFETS – Titelles Lleida ( Catalunya )

19:30h – CIRC CABARET D’ARMANDO RISOTTO – Txo Titelles ( Catalunya ).

DIUMENGE 8 d’abril......

11h a 14h - CANVIAR LA CARA - Instal·lació de jocs reciclats ( de franc )

11:30h – HATHI – Titelles Lleida ( de franc )

12:30h – VIATGE A LA LLUNA – Nacho Diago ( País Valencià).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado