A la d'aficionats MARIA BONET d’Artà també està preparant, com els altres dos
Cristina Sureda de Manacor es va proclamar Campiona de Balears absoluta amb 5.5 punts dels 6 possibles aconseguint també el títol de Campiona de Balears femenina
JULIAN NIETO de Capdepera arribava a darrera ronda amb una partida perduda i amb opcions d'aconseguir el títol, però va perdre amb na Cristina i va quedar a una gran quarta posició amb quatre punts.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/04/2018 - 03:41:00
CRISTINA SUREDA CAMPIONA DE BALEARS, Aquesta setmana santa a l’hotel Horizonte de Palma es varen jugar els campionats de Balears sub10, sub18, femení i aficionats en els quals el nostre club.

Ajedrez: CRISTINA SUREDA CAMPIONA DE BALEARS, Aquesta setmana santa a l’hotel Horizonte de Palma es varen jugar els campionats de Balears sub10, sub18, femení i aficionats en els quals el nostre club hi tenia set representants. A la categoria sub 10 la jugadora CRISTINA SUREDA de Manacor es va proclamar Campiona de Balears absoluta amb 5.5 punts dels 6 possibles, aconseguint també el títol de Campiona de Balears femenina. El mes de juliol jugarà el campionat d’Espanya a Salobreña.

JULIAN NIETO de Capdepera arribava a darrera ronda amb una partida perduda i amb opcions d'aconseguir el títol, però va perdre amb na Cristina i va quedar a una gran quarta posició amb quatre punts. VICTOR VIZCAÍNO en el seu primer torneig a partides lentes aconseguí quatre punts i per pitjor desempat acabà a la sisena posició a escasc..

La preparació del nostre monitor i responsable d’aquests èxits MANUEL QUEIROLO està donant els seus fruits. Enhorabona a tots i a seguir treballant-

A la categoria sub18 participaren DANIEL JAMES GARCIA i MIQUEL SUREDA, els dos estan preparant el campionat de Balears de la seva categoria que es jugarà a Eivissa la primera setmana de maig, la seva participació va ser bastant correcta, per petits errors no varen quedar en els primers llocs.

A la d'aficionats MARIA BONET d’Artà també està preparant, com els altres dos, el campionat femení del mes vinent, varem poder comprovar la seva millora, aconseguint 2.5 punts.

MÓNICA GARCIA va jugar al campionat de Balears femení, va fer bon torneig per ser el seu debut a una competició autonòmica. La preparació del nostre monitor i responsable d’aquests èxits MANUEL QUEIROLO està donant els seus fruits. Enhorabona a tots i a seguir treballant-. Ajedrez. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado