El dijous, 12 d'abril, a l'Espai 36, es va dur a terme una xerrada informativa
Sant Llorenç: Gran assistència a la xerrada informativa sobre la línia elèctrica Bessons-Artà i dia 16 d'abril, a les 13.15 h al molí den Polit de Manacor explicaran els representants de la Plataforma en Defensa del Llevant a les 4 batles
16 d'abril, a les 13.15 h al molí den Polit la batlessa de Manacor, Catalina Riera, el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigros; el batle de Son Servera, Antoni Servera; el batle d'Artà, Manolo Galan.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/04/2018 - 02:08:00
Des de l'Ajuntament de Sant Llorenç, volem recordar que es poden realitzar les al·legacions pertinents a l'ajuntament, on també es facilitaran els models genèrics per dur-les a terme.

Gran assistència a la xerrada informativa sobre la línia elèctrica Bessons-Artà. El dijous, 12 d'abril, a l'Espai 36, es va dur a terme una xerrada informativa per part de la Plataforma en defensa del Llevant i No a la nova línia d'alta tensió. Concretament, es va informar als nombrosos assistents, del projecte de la línia elèctrica Bessons-Artà (línia de Menorca) i de la seva situació actual i futura.

A més, es van resoldre tots els dubtes que es van formular durant la sessió. Des de l'Ajuntament de Sant Llorenç, volem recordar que es poden realitzar les al·legacions pertinents a l'ajuntament, on també es facilitaran els models genèrics per dur-les a terme.

Els representants de la Plataforma en Defensa del Llevant explicaran els aspectes del projecte de la nova estesa elèctrica entre Manacor i Artà que més preocupen els representants municipals.

Dilluns mateix, dia 16 d'abril, a les 13.15 h al molí den Polit la batlessa de Manacor, Catalina Riera, el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigros; el batle de Son Servera, Antoni Servera; el batle d'Artà, Manolo Galan; i els representants de la Plataforma en Defensa del Llevant explicaran els aspectes del projecte de la nova estesa elèctrica entre Manacor i Artà que més preocupen els representants municipals.

ACTE: Valoració de la nova estesa elèctrica Manacor - Artà per part dels representants municipals.

DIA I HORA: Dilluns dia 16 d'abril, a les 13,30 h

LLOC: Molí de'n Polit de Manacor (Via Palma, a la rotonda situada davant la caserna de la guàrdia civil).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado