Duración: desde el 9 hasta el 10 de junio de 2018. Lugar: Centro de Son Servera
Son Servera se viste de gala el 9 y 10 para su XXIII Feria Nocturna y cita Artesanal, animal, empresarial, habrá Tapas, vehículos antiguos
XXIII Feria nocturna y Feria de Son Servera. Sábado, 09 de junio, a partir de las 20:00 h. Feria nocturna, tapeo y música en la calle...A partir de las 19.00 h, VI Nit de l'Art.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/06/2018 - 07:05:11
Domingo, 10 de junio, a partir de las 09:00 h. Feria artesanal y empresarial, muestra de animales y actividades de la agricultura a ses Cases de ca s'Hereu, exposición de motos y coches antiguos.

Este próximo fin de semana hay fiesta en Son Servera, el sábado 9 y el domingo 10 hay cita en el Llevant, en la localidad presidida por Antoni Servera. El sábado 9: La VI Nit de l'Art, Feria Nocturna, Tapas y música y el domingo 10 Feria artesanal y empresarial, muestra de animales, con novedades como exposición de motos y coches antiguos y otras delicias, siempre con la tradición como telón de fondo. Son Servera nunca pierde su encanto.

XXIII Feria nocturna y Feria de Son Servera. Sábado, 09 de junio, a partir de las 20:00 h. Feria nocturna, tapeo y música en la calle...A partir de las 19.00 h, VI Nit de l'Art. Domingo, 10 de junio, a partir de las 09:00 h. Feria artesanal y empresarial, muestra de animales y actividades de la agricultura a ses Cases de ca s'Hereu, exposición de motos y coches antiguos de la mano de los Amigos de los Vehículos clásicos y antiguos, muestra de bonsáis de la Asociación Bonsai Llevant, Xeremiers des Puig de sa Font... y ¡muchas cosas más!. Duración: desde el 9 hasta el 10 de junio de 2018. Lugar: Centro de Son Servera

La Fira Nocturna, la Fira Artesanal i una nova edició de la Nit de l'Art es celebraran el cap de setmana del 9 i 10 de juny. Son servera acollirà el segon cap de setmana de juny i com a antesala a les festes patronals dues de les cites més importants del municipi: traurà al carrer la seva riquesa artesanal, cultural i artística en les tradicionals i ja consolidades Fira Nocturna, Artesanal i Ramadera, i la Nit de l'Art.

Aquest dijous, la regidora de Cultura, Maria Arenas, juntament amb el regidor de Fires, Festes, Comerç i Mercats, Francesc Riera i el batle del municipi, Antoni Servera, han explicat les activitats que se celebraran el 9 i 10 de juny. El sus de la festa serà dissabte dia 9 a partir de les 19.00 h i els actes s'allargaran fins al diumenge horabaixa.


Pel que fa a la Nit de l'Art, enguany seran set els espais del poble que acolliran mostres artístiques variades: la plaça de Sant Joan, el Bar Nou, el Teatre La Unió, Cas Mestre Fornaris, l'Espai Cultural Miquel Vives, el Centre d'Informació Jove i l'Església Nova s'ompliran de pintura, escultures, música, exposicions, teatre i un ampli catàleg de gairebé totes les disciplines artístiques.

Aquest any cal destacar les exposicions a l'Església Nova, on artistes locals es donaran cita i exposaran les seves obres a les diverses capelles. La capella fonda serà l'escenari d'una de les més curioses: escultures i quadres fets en paper.

Una fira de nit i una fira de dia. El mateix dissabte, la Fira Nocturna amenitzarà la vetlada amb paradetes de tapeo, música i artesania al carrer. Una fira de nit que es reconvertirà el diumenge en una fira tradicional: la Fira Ramadera i Artesanal de Son Servera. Diumenge, l'esperit agrícola, artesanal i comercial traurà tot el seu potencial amb mostres d'animals, de cotxes i motos antigues, bonsais, música tradicional amb els xeremiers, entre molts altres actes i productes.

Un cap de setmana ple de festa i de cultura pel municipi de Son Servera, que convida tothom que vulgui passar una bona estona a passejar-se i a gaudir pels carrers de la vila. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado