L’associació Estel de Llevant treballa per millorar les condicions personals, socials
L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb el Viver Bio d’Estel de Llevant. Concretament, aportarà 36.000 euros en el marc del seu programa d’ajuts per a projectes que promouen la inserció sociolaboral
Maria Cruz, directora territorial de CaixaBank a Balears, i Guillem Febrer, gerent d’Estel de Llevant, van signar aquest conveni durant una visita a les instal·lacions del viver a Manacor acompanyats...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/09/2018 - 02:45:00
El 2017 va atendre més de 150 persones amb trastorn de salut mental a través dels seus programes sociolaborals i amb un equip de quasi 40 professionals i més de 20 voluntaris.

L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb el Viver Bio d’Estel de Llevant. Concretament, aportarà 36.000 euros en el marc del seu programa d’ajuts per a projectes que promouen la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social L’Obra Social “la Caixa” aportarà 36.000 euros al projecte Viver Bio de l’associació pro salut mental Estel de Llevant en el marc del seu programa de concessió d’ajuts per dur a terme projectes que promoguin la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social, amb l'objectiu de reforçar-ne les capacitats i de facilitar l'adequació a les necessitats del teixit empresarial del territori.

Maria Cruz, directora territorial de CaixaBank a Balears, i Guillem Febrer, gerent d’Estel de Llevant, van signar aquest conveni durant una visita a les instal·lacions del viver a Manacor acompanyats de Joan Llabrés, director de l’oficina Manacor, i Margarita Puigserver, directora d’àrea del Llevant de Mallorca.

L’associació Estel de Llevant treballa per millorar les condicions personals, socials i laborals de les persones amb trastorn de salut mental i de les seves famílies en l’entorn comunitari on viuen. A través del seu centre especial d’ocupació i el seu programa de formació ocupacional, l’entitat ha impulsat la creació del Viver Bio, un projecte compromès amb la jardineria i l’agricultura ecològica i la integració sociolaboral de les persones amb problemes de salut mental.

Més de 20 anys fent feina per la salut mental. Estel de Llevant és una entitat sense ànim de lucre que des de 1996 treballa en l'àmbit de la salut mental. El 2017 va atendre més de 150 persones amb trastorn de salut mental a  través dels seus programes sociolaborals i amb un equip de quasi 40 professionals i més de 20 voluntaris.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado