Podeu recollir les vostres entrades (gratuïtes) només el mateix dia a taquilla.
Sa Màniga de Cala Millor en Sant Llorenç: Divendres, 1 de març, a les 19 h, Contacontes amb na Martina, La Fornal d’Espectacles. Aforament limitat. A partir de 2 anys. Durada : 45 min. Gratuït
Però no li serveix qualsevol història, sinó que té un do que li permet parlar amb les juguetes, que li conten les seves aventures, ja que, quan els infants van a dormir, elles surten a trescar món i a jugar.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/02/2019 - 10:31:00
La Fornal d’Espectacles. Aforament limitat. A partir de 2 anys. Durada : 45 min. Gratuït. Na Martina és una contadora de contes que va arreu del món cercant històries per contar als nins i nines.

Sa Màniga de Cala Millor en Sant Llorenç: Divendres, 1 de març, a les 19 h. CONTACONTES AMB NA MARTINA. La Fornal d’Espectacles. Aforament limitat. A partir de 2 anys. Durada : 45 min. Gratuït. Na Martina és una contadora de contes que va arreu del món cercant històries per contar als nins i nines.

Però no li serveix qualsevol història, sinó que té un do que li permet parlar amb les juguetes, que li conten les seves aventures, ja que, quan els infants van a dormir, elles surten a trescar món i a jugar. Podeu recollir les vostres entrades (gratuïtes) només el mateix dia a taquilla. No es fan reserves telefòniques.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado