EL PSICÒLEG ESPORTIU DEL NOSTRE CLUB, EN MARC SANSÓ...
Bàsquet Manacor: El nostre equip júnior està realitzant una temporada excel.lent i ha aconseguit, per mèrits propis, la classificació pel Campionat de les Illes Balears
Després d’una gran temporada les nostres nines tindran la possibilitat de lluitar pel la il.lusió de participar en el Campionat de Mallorca. Esperam que La Salle estigui plena de gom a gom per donar ànims i suport.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/03/2019 - 13:50:00
Bahí San Agustín, La Salle de Palma, el Sant Josep i el nostre conjunt. Des d’aquí dessitjam que siguin moltes les persones que es desplacin a Son Servera a donar suport als nostres jugadors!.

ELS NOSTRES JÚNIORS S-WAY DISPUTARAN EL CAMPIONAT DE BALEARS A SON SERVERA, DE DIA 5 A DIA 7 D’ABRIL. El nostre equip júnior està realitzant una temporada excel.lent i ha aconseguit, per mèrits propis, la classificació pel Campionat de les Illes Balears. En aquest campionat hi participaran el Bahí San Agustín, La Salle de Palma, el Sant Josep i el nostre conjunt. Des d’aquí dessitjam que siguin moltes les persones que es desplacin a Son Servera a donar suport als nostres jugadors!

EL PSICÒLEG ESPORTIU DEL NOSTRE CLUB, EN MARC SANSÓ, REALITZA SESSIONS AMB ELS JUGADORS I JUGADORES DEL NOSTRE CLUB. Aquesta temporada el Bàsquet Manacor ha apostat per la figura de psicòleg esportiu i, des del més de setembre, comptam amb la gran tasca d’en Marc Sansó. Al llarg d’aquestes mesos, en Marc ha realitzat sessions amb els equips base del nostre Club i també amb les famílies per tal de treballar la part mental i psicològica dels nostres i de les nostres esportistes.

Al llarg d’aquestes mesos, en Marc ha realitzat sessions amb els equips base del nostre Club i també amb les famílies per tal de treballar la part mental i psicològica dels nostres i de les nostres esportistes.

Des del Bàsquet Manacor apostam per educar de la millor manera possible a tots els nins i a totes les nines i a totes les famílies que escullen el nostre esport com a eina de aprenentatge i de diversió.

DIVENDRES DIA 29 DE MARÇ A LES 18:30 A LA SALLE, LES MINIS SONSÒNIA CENTRE AUDITIU JUGARAN UN PARTIT QUE ELS POTS DONAR UNA PLAÇA LA CAMPIONAT DE MALLORCA. Després d’una gran temporada les nostres nines tindran la possibilitat de lluitar pel la il.lusió de participar en el Campionat de Mallorca. Esperam que La Salle estigui plena de gom a gom per donar ànims i suport a les nostres peques!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado