Beneficios fiscales de las ayudas concedidas y cómo justificar estas ayudas.
Beneficios fiscales de las ayudas concedidas para los afectados de la Torrentada en Sant Llorenç el 1 de abril explicación en el Espai 36
Una será a las 11.30 horas de la mañana y la otra a las 19.30 horas, en el Espacio 36. Las reuniones informativas irán a cargo de Antonia Truyols, directora de la Agencia Tributaria, y del Equipo de Gobierno.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/03/2019 - 05:45:15
El próximo lunes día 1 de abril, habrá una reunión informativa para todos los damnificados y damnificadas de la pasada torrentada de día 9 de octubre de 2018, donde se explicarán los beneficios fiscales.

El próximo lunes día 1 de abril, habrá una reunión informativa para todos los damnificados y damnificadas de la pasada torrentada de día 9 de octubre de 2018, donde se explicarán los beneficios fiscales de las ayudas concedidas y cómo justificar estas ayudas. Se llevarán a cabo dos sesiones.

Una será a las 11.30 horas de la mañana y la otra a las 19.30 horas, en el Espacio 36. Las reuniones informativas irán a cargo de Antonia Truyols, directora de la Agencia Tributaria, y del Equipo de Gobierno del Ayuntamiento de Sant Llorenç.

l'IDI (Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears) han organitzat unes jornades de formació per a comerços del nostre municipi.

El pròxim dilluns, 1 d’abril, hi haurà una reunió informativa per a tots els damnificats i damnificades de la passada torrentada de dia 9 d'octubre, on s'explicaran els beneficis fiscals de les ajudes concedides i com justificar aquestes ajudes. Es duran a terme dues sessións. Una serà a les 11.30 h del matí i l'altra a les 19.30 h, a l'Espai 36. Les reunions informatives aniran a càrrec d'Antònia Truyols, directora de l'Agència Tributària, i de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

L'ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar juntament amb l'IDI (Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears) han organitzat unes jornades de formació per a comerços del nostre municipi.

Aquestes jornades versaran sobre les possibilitats del marxandatge visual en el món empresarial. Una formació de molta utilitat per a tots aquells que veuen clara la necessitat de professionalitzar els seus negocis mitjançant la formació en diferents temàtiques d'interès per als botiguers.

Antòni Genovart, experta en aquest tema, serà l'encarregada d'impartir els cursos.  L'acceptació d'aquesta formació pot encetar una via de formació per a comerciants que poden amb aquestes jornades millorar les seves competències professionals. 

El curs constarà de quatre sessions formatives que es duran a terme els 8,10,15 i 17 d'abril a l'Espai 36, i des d'on s'oferirà també la possibilitat de realitzar un assessorament de cada establiment que hagi participat de les jornades. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado