Des de l'Ajuntament volem donar l'enhorabona als guanyadors i guanyadores
Recital: Dissabte, 6 d'abril a les 19.00 h, a l'Església de Son Carrió, Néstor Zarzoso; 8è Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca); Sant Llorenç ha editat la setena edició del seu butlletí d'informació
Per tercer any consecutiu, i amb l'objectiu de promoure el 8è Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca), que tendrà lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del 15 al 19 de juliol.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/04/2019 - 06:05:00
Dissabte, 6 d'abril a les 19.00 h, a l'Església de Son Carrió, Néstor Zarzoso, durà aterme un recital de tango amb el piano. El pianista, Graduat al Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí".

Dissabte, 6 d'abril a les 19.00 h, a l'Església de Son Carrió, Néstor Zarzoso, durà aterme un recital de tango amb el piano. El pianista, Graduat al Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló amb el professor Juan Carlos Cornelles, amplia la seva formació amb músics com Federico Lechner, Michel Camilo, Ramón Cardo, Gustavo Beytelmann o Emilio Molina. Intèrpret amb experiència en concierts com a solista, música de cambra, big band i orquestra simfònica.

Improvisador, arreglista i compositor. Professor Metodología IEM (Institut d'Educación Musical, Emilio Molina). El recital de tango s'estructurarà en dues parts. A la primera s'interpreta la colecció Tangos per a la teva absència, obra d'autoria pròpia que mostra aquest estil des d'una perspectiva personal, complexa i moderna. La segona part, dedicada al tango tradicional, acabarà amb una série d' improvisacions en tango a partir de repertori que el mateix públic proposi.

Un breu resum del més destacat dels darrers mesos al municipi per a apropar la feina als ciutadans L'Ajuntament de Sant Llorenç ha editat la setena edició del seu butlletí d'informació municipal.

Per tercer any consecutiu, i amb l'objectiu de promoure el 8è Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca), que tendrà lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del 15 al 19 de juliol, l'Ajuntament de Sant Llorenç ha convocat el V Concurs de Peces Curtes de Dansa, que s’ha dut a terme a l’Auditori sa Màniga el dimarts 3 d’abril. A les tres categories s’hi han presentat 15 participants que han omplert d’il·lusió i talent l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Aquets any, s'han presentat un total de 8 peces, entre solos i duets, amb una durada màxima de 2 minuts per actuació.

Un cop finalitzat el concurs, que sens dubte ha gaudit d'un èxit indiscutible de qualitat interpretativa, de creativitat i d'entusiasme, el regidor de Turisme, Nicolau Bodal, i la regidora d'Educació, Festes i Joventut de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, han repartir els 7 premis.

Les persones premiades han estat:

A la categoria de 6 a 9 anys:

Carla Romero Calzado

Maria del Mar Sancho Pascual

Cristina Miquel Fullana

Martina Matamalas Santandreu

A la categoria de 10 a 12 anys:

Lucía Guerrero Pascual

Sophia Guerrero

A la categoria de majors de 13 anys:

Daniel Valls Company. Des de l'Ajuntament volem donar l'enhorabona als guanyadors i guanyadores i a tothom que ha participat en aquesta festa de la dansa.

Un breu resum del més destacat dels darrers mesos al municipi per a apropar la feina als ciutadans L'Ajuntament de Sant Llorenç ha editat la setena edició del seu butlletí d'informació municipal. Una aposta per a la transparència i la comunicació més directe amb els residents. Tot i que uns mesos tard a causa de la catàstrofe viscuda al nostre municipi, les ganes d'informar i mostrar tot el que es fa segueixen ben vives, per això, aquestes pàgines fan un repàs als principals projectes duts a terme, les millores a les nostres escoles, els vint anys de la biblioteca municipal o un dibuix de les taxes de reciclatge, entre molts altres temes és una petita mostra del que podreu trobar a aquesta nova edició, que des d'avui, ja podeu consultar.

https://seu-electronica-sant-llorenc.s3.eu-west-1.amazonaws.com/assets/media/butlleti-informatiu-1r-trimestre.pdf.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado