Aina Llull i Maria Antònia Vadell, al combinat Generació Rookie Axa Infantil.
Maria Llodrà i Aina Pérez concentrades a la selecció mini; Els juniors, tercers al Campionat de Balears Interilles; Aina Llull i Maria Antònia Vadell al combinat Generació Rookie Axa Infantil
Maria Llodrà i Aina Pérez, concentrades a la selecció mini de Balears. Totes dues participaran al Campionat d'Espanya de Minibàsquet que es disputarà del 13 al 17 d'abril a Cadis.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/04/2019 - 02:05:00
Els júniors S-WAY varen aconseguir la tercera posició del Campionat de Balears Júnior celebrat a Son Servera. Després de dues derrotes ajustades davant La Salle i el Sant Agustí, que resultà campió.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. Els juniors, tercers al Campionat de Balears Interilles. Els júniors S-WAY varen aconseguir la tercera posició del Campionat de Balears Júnior celebrat a Son Servera. Després de dues derrotes ajustades davant La Salle i el Sant Agustí, que resultà campió, van derrotar el Sant Josep. Tot i que l'equip i tot el Club teníem la il·lusió de lluitar pel títol, estam molt orgullosos de la participació del nostre club.

En l'esport només hi pot haver un guanyador, però valoram molt positivament tot el que ens ha donat aquest gran equip, amb jugadors que ahir varen jugar el seu darrer partit en categoria de formació. Enhorabona per aquesta gran temporada i per tots els anys d'alegries i bon joc i per l'estima que heu manifestat al Bàsquet Manacor. Agraím també la tasca de l'equip tècnic, amb en Montse Pasqual, en Toni Vives i el jove Rafel Pastor com a delegat.

En l'esport només hi pot haver un guanyador, però valoram molt positivament tot el que ens ha donat aquest gran equip, amb jugadors que ahir varen jugar el seu darrer partit en categoria de formació.

Maria Llodrà i Aina Pérez, concentrades a la selecció mini de Balears. Totes dues participaran al Campionat d'Espanya de Minibàsquet que es disputarà del 13 al 17 d'abril a Cadis. Aina Llull i Maria Antònia Vadell, al combinat Generació Rookie Axa Infantil.

En la concentració de Capdepera van disputar un partit de preparació contra la selecció mini, amb la qual cosa es van enfrontrar a na Maria Llodrà i n'Aina Pérez, companyes de club que formen part del combinat mini. Enhorabona a les quatre jugadores per l'oportunitat de viure aquestes inoblidables experiències!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado