La Mulassa de Manacor viatjarà fins a Girona els dies 4 i 5 de maig
El cap de setmana del 4 al 5 de maig de 2019 la Mulassa de Manacor viatja a Girona per participar de la V Trobada de Mulasses a partir de les 10 h, la rambla de la Llibertat serà l’escenari
A més de la de Manacor, sis mulasses més partiparan en aquesta trobada. El cap de setmana del 4 al 5 de maig de 2019 la Mulassa de Manacor viatja a Girona per participar de la V Trobada de Mulasses.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/04/2019 - 11:02:00
St. Jaume, patró de Manacor, després de descobrir que antigament per les festes de Sant Jaume se sortejava una mula, la qual era endiumenjada i passejada pels carrers del poble.

La Mulassa de Manacor viatjarà fins a Girona els dies 4 i 5 de maig per participar a la V Trobada de Mulasses. A més de la de Manacor, sis mulasses més partiparan en aquesta trobada. El cap de setmana del 4 al 5 de maig de 2019 la Mulassa de Manacor viatja a Girona per participar de la V Trobada de Mulasses.

Gràcies a l’Ajuntament de Girona i a l’Associació Baba Babarota una colla de 9 mulassers i mulasseres parteixen de Manacor per donar a conèixer aquesta bèstia elaborada l’any 2015 amb l’objectiu de revifar la festivitat de St. Jaume, patró de Manacor, després de descobrir que antigament per les festes de Sant Jaume se sortejava una mula, la qual era endiumenjada i passejada pels carrers del poble.

En el marc de la trobada tindrà lloc una representació de titelles a càrrec de la Mula Baba (11 h) i una cercavila amb totes les mulasses participants, que aniran des de la rambla de la Llibertat fins a la plaça dels Jurats.

El diumenge 5 de maig, a partir de les 10 h, la rambla de la Llibertat de Girona serà l’escenari de la cinquena Trobada de Mulasses. Enguany hi participaran, a més de la Mula Baba i la Mula Petita de Girona, la Mulassa de Barcelona, la Mulassa de Mataró, la Mulassa de Mollet de Peralada, l’Haca Traca d’Almalafa, la Mulassa de Manacor i el Poulain de Montblanc.

En el marc de la trobada tindrà lloc una representació de titelles a càrrec de la Mula Baba (11 h) i una cercavila amb totes les mulasses participants, que aniran des de la rambla de la Llibertat fins a la plaça dels Jurats, on faran la ballada final (12 h).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado