LES CADETS BUFETE PERELLÓ ES PROCLAMEN CAMPIONES DE LLIGA!.
Bàsquet Manacor; Les nines del nostre equip cadet femení de primer any aconseguiren el campionat del grup 3 de preferent després de vèncer en una emocionant final a les companyes del Zona5
La Salle durant el maig i el juny i participar de les nostres activitats! Per a més informació d’edats i horaris podeu telefonar al 669 85 82 96 o enviar un mail a [email protected].
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/05/2019 - 12:54:00
Gràcies a la gran tasca dels entrenadors i de les entrenadores i a la gran il.lusió i esforç dels nostres nins i nines i les seves famílies, podrem viure tres finals que segur seran molt divertides i emocionants!

LES CADETS BUFETE PERELLÓ ES PROCLAMEN CAMPIONES DE LLIGA!. Les nines del nostre equip cadet femení de primer any aconseguiren el campionat del grup 3 de preferent després de vèncer en una emocionant final a les companyes del Zona5.. Després de fer una gran temporada, les nostres nines i el seu cos tècnic gaudiren del premi a l’esforç, l’entusiasme i al companyerisme jugant i guanyant una gran final en un estadi tan espectacular com és el de Son Moix.

ELS NINS DELS MINIS GESTORIA NADAL I AGRUPACIÓ MUTUA I LES NINES DEL MINI FORN CA’N TÒFOL ES CLASSIFIQUEN PER DISPUTAR LES FINALS DE LES SEVES CATEGORIES. La gran tasca feta al llarg de tot l’any ha permès que tres dels nostres equips de minibàsquet juguin les finals dels seus grups, a més del Campionat de Mallorca que disputaren les nines del mini SONSÒNIA centre auditiu. Gràcies a la gran tasca dels entrenadors i de les entrenadores i a la gran il.lusió i esforç dels nostres nins i nines i les seves famílies, podrem viure tres finals que segur seran molt divertides i emocionants!

PORTES OBERTES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR.. Tots els nins i nines que vulguin conèixer el nostre esport i tots els jugadors i jugadores que vulguin formar part dels nostres equips federats poden venir a La Salle durant el maig i el juny i participar de les nostres activitats! Per a més informació d’edats i horaris podeu telefonar al 669 85 82 96 o enviar un mail a [email protected]

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado