En aquest projecte s'ha executat ja una primera fase que va pavimenta
Sant Llorenç: El poliesportiu de sa Coma es segueix completant amb una coberta i uns vestuaris; les seves instal·lacions amb una altra fase més que ja ha sortit a licitació per un preu de 700.000 €
Aquestes obres permetran que el pavelló compti amb un equipament adequat, modern i ampli per a satisfer les necessitats dels usuaris de la zona i serà un valor afegit més a l'oferta de la zona costanera.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/05/2019 - 14:14:00
El projecte del poliesportiu de sa Coma, iniciat al juny del 2018, segueix completant les seves instal·lacions amb una altra fase més que ja ha sortit a licitació per un preu de 700.000 euros.

Sant Llorenç: El poliesportiu de sa Coma es segueix completant amb una coberta i uns vestuaris. Després de la primera intervenció ja realitzada, el projecte continua millorant amb una altra fase que ja ha sortit a licitació. El projecte del poliesportiu de sa Coma, iniciat al juny del 2018, segueix completant les seves instal·lacions amb una altra fase més que ja ha sortit a licitació per un preu de 700.000 euros. Així, una vegada s'hagi executat aquesta fase del projecte, el nou pavelló quedarà gairebé finalitzat.

En aquest nova etapa que s'iniciarà en breu es té previst dotar al pavelló d’una cobertura, fer l'interior dels vestuaris pels usuaris i també l’habilitació d’una sala gran addicional que permetrà realitzar activitats esportives i artístiques diverses com dansa o pilates entre altres. Aquestes obres permetran que el pavelló compti amb un equipament adequat, modern i ampli per a satisfer les necessitats dels usuaris de la zona i serà un valor afegit més a l'oferta de la zona costanera.

En aquest projecte s'ha executat ja una primera fase que va pavimenta el perímetre del mur i va dotar a l’espai d’unes grades i una rampa adaptada d’accés a la pista i es va fer una ampliació i connexió de la pista poliesportiva i el soterrani existent, que té l’objectiu de donar una utilitat a un espai inutilitzat i dotar al soterrani de les instal•lacions necessàries per convertir-se en magatzem, bar i local social, que serà la darrera part d'aquest ambiciós projecte.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado