Tots ells assistiran com a entrenadors al Diverbasquet!!!
Manacor: Els matins el campus Diverbàsquet, que enguany arriba a la XV edició, combina la pràctica del bàsquet amb activitats d’esplai mentre que el de tir es centra sobretot en la tecnificació
Alberto Corbacho, jugador mallorquí del Delteco GBC i un dels millors triplistes de l'ACB, visitarà els jugadors i les jugadores del nostre Campus de Perfeccionament de Tir a Cistella!.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/06/2019 - 02:39:00
Caterina Feliu, entrenadora del mini femení del Pollença que enguany s'ha proclamat campió de Mallorca i de Balears; en Marc Ribas Campió d’Euskadi Infantil masculí itinerari participació amb Irlandesas SD.

Bàsquet Manacor. Tothom suma. COMENCEN ELS CAMPUS “DIVERBÀSQUET” I EL DE TIR. Aquesta setmana han començat dos campus a les pistes del Bàsquet Manacor. Els matins el campus Diverbàsquet, que enguany arriba a la XV edició, combina la pràctica del bàsquet amb activitats d’esplai mentre que el de tir es centra sobretot en la tecnificació.

El campus diverbàsquet, a més d’entrenadors del Bàsquet Manacor, enguany presenta fitxatges de luxe! Na Caterina Feliu, entrenadora del mini femení del Pollença que enguany s'ha proclamat campió de Mallorca i de Balears; en Marc Ribas Campió d’Euskadi Infantil masculí itinerari participació amb Irlandesas SD.

La Merced i col.laborador de BàsquetMent i de la FBIB i na Iraide Juez, jugadora de la Universitat Concordia de Portland de la NCAA i ex jugadora del CTIB i de la selecció Balear.

Segon entrenador cadet femení A2 Leioa SBT, Jugador de Leioa SBT (Campions de Biscaia 2ª especial), Coordinador d’esports al colegio La Merced i col.laborador de BàsquetMent i de la FBIB i na Iraide Juez, jugadora de la Universitat Concordia de Portland de la NCAA i ex jugadora del CTIB i de la selecció Balear.

Tots ells assistiran com a entrenadors al Diverbasquet!!! Així mateix, Alberto Corbacho, jugador mallorquí del Delteco GBC i un dels millors triplistes de l'ACB, visitarà els jugadors i les jugadores del nostre Campus de Perfeccionament de Tir a Cistella!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado