ARRIBA DE NOU EL CAMPUS DIVERBÀSQUET DEL 2 A L’11 DE SETEMBRE
Basquet Manacor: Al llarg d’aquest mes d’agost tots els equips del Club han iniciat els entrenaments de pretemporada a Porto Cristo i a Sa Coma
Enviar el justificant del pagament al correu [email protected] o enviar whats app al 667025063. Si necessitau més informació podeu trucar al telèfon anterior ( Xisco Miró).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/08/2019 - 10:34:00
Dia 2 de setmbre iniciarem un nou DIVERBÀSQUET amb la idea de iniciar en l’esport als nins i nines més petitets i petitetes i relitzar jocs psicomotrius, activitats plàstiques i lúdiques per fer dels dies previs a l’inici escolar.

ELS JUGADORS I JUGADORES DEL BÀSQUET MANACOR INICIEN LA PRETEMPORADA A PORTO CRISTO I A SA COMA.. Al llarg d’aquest mes d’agost tots els equips del Club han iniciat els entrenaments de pretemporada a Porto Cristo i a Sa Coma. Un inici de temporada a on tots els jugadors i jugadores han mostart una gran il.lusió i moltes ganes de començar a entrenar.

ARRIBA DE NOU EL CAMPUS DIVERBÀSQUET DEL 2 A L’11 DE SETEMBRE. Dia 2 de setmbre iniciarem un nou DIVERBÀSQUET amb la idea de iniciar en l’esport als nins i nines més petitets i petitetes i relitzar jocs psicomotrius, activitats plàstiques i lúdiques per fer dels dies previs a l’inici escolar uns dies de diversió, aprenentatge i amistat. D’altra banda, amb els nins i nines ja iniciats en el nostre esport realitzarem sessions de millora tècnica i tàctica fomentant l’aprenentage, la millora i la formació així com l’amistat i els hàbits saludables.

D’altra banda, amb els nins i nines ja iniciats en el nostre esport realitzarem sessions de millora tècnica i tàctica fomentant l’aprenentage, la millora i la formació així com l’amistat i els hàbits saludables.

L’horari serà de 9.00 a 14.00 amb la possibilitat de assitir a matinera a partir de les 8.00 de manera gratuïta. També oferirem servei de menjador. Per apuntar-se s’ha de fer un ingrés de 70 euros al compte del Banc Sabadell ES 6100810293190001654674 indicant el nom complet del nin o nina i la data de naixement.

Enviar el justificant del pagament al correu [email protected] o enviar whats app al 667025063. Si necessitau més informació podeu trucar al telèfon anterior ( Xisco Miró).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado