El cartell que anuncia el Dijous Bo, dissenyat en 3D, subratlla els aspectes....
Miquel Àngel Torres, tècnic en disseny gràfic i direcció d’art, ha estat el guanyador del concurs per triar la imatge que promocionarà el Dijous Bo 2019 a Inca
El guanyador, que rebrà un premi de 700 euros, és tècnic en disseny gràfic i direcció d’art. Ha participat en diversos projectes empresarials relacionats amb el món audiovisual.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 31/10/2019 - 12:21:00
Així, amb les propostes, hem pogut confirmar que el Dijous Bo és cultura i tradició, i també que Inca es manté com el cor de Mallorca. Gairebé totes les propostes volien transmetre aquests conceptes”.

El cartell que anuncia el Dijous Bo, dissenyat en 3D, subratlla els aspectes més representatius de la fira de les fires. Miquel Àngel Torres, tècnic en disseny gràfic i direcció d’art, ha estat el guanyador del concurs per triar la imatge que promocionarà el Dijous Bo 2019. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Dijous Bo, Antoni Peña i el regidor de Comunicació, Comerç i Turisme, juntament amb el vencedor del concurs, han presentat avui el cartell.

Es tracta d’un projecte desenvolupat en 3D, el que ha permès al dissenyador la utilització de material i textures per donar un caràcter modern i sofisticat a la composició final. “La meva intenció era crear un bodegó amb elements representatius de les fires mallorquines per subratllar el sentit del Dijous Bo com a ‘fira de fires’.”, ha assenyalat Torres.

La imatge guanyadora ha estat la seleccionada entre una quarantena de propostes, que es varen rebre en el marc del concurs. “La participació és oberta, la qual cosa ens permet conèixer la percepció.

La imatge guanyadora ha estat la seleccionada entre una quarantena de propostes, que es varen rebre en el marc del concurs. “La participació és oberta, la qual cosa ens permet conèixer la percepció que es té del Dijous Bo. Així, amb les propostes, hem pogut confirmar que el Dijous Bo és cultura i tradició, i també que Inca es manté com el cor de Mallorca. Gairebé totes les propostes volien transmetre aquests conceptes”.

El guanyador, que rebrà un premi de 700 euros, és tècnic en disseny gràfic i direcció d’art. Ha participat en diversos projectes empresarials relacionats amb el món audiovisual i actualment és dedica a la post-producció de vídeo, animació i motion graphics.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado