Dilluns de l’Obra, ‘Amor i sexe en el món clàssic’, a càrrec d’Antoni Janer.
OCB Manacor: El pròxim 25 de novembre a les 20.00 h acollirà la nova conferència dels Dilluns de l’Obra ‘Amor i sexe en el món clàssic’, a càrrec d’Antoni Janer
Farà un repàs de la misogínia en la història de la sexualitat i dels diferents mètodes anticonceptius emprats. També parlarà sobre personatges mitològics ben presents en termes com nimfomania, satiriasi o priapisme.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/11/2019 - 10:13:00
Antoni Janer Torrens (sa Pobla, 1978) és professor de filologia clàssica en un institut d’Inca i jornalista. Com a jornalista, és col·laborador habitual de Sàpiens, IB3 Ràdio, i també de l’Ara Balears.

Amor i sexe en el món clàssic’, conferència d’Antoni Janer en el pròxim Dilluns de l’Obra. El pròxim 25 de novembre, a les 20.00 h, el bar Xarop acollirà la nova conferència dels Dilluns de l’Obra, ‘Amor i sexe en el món clàssic’, a càrrec d’Antoni Janer.

Antoni Janer Torrens (sa Pobla, 1978) és professor de filologia clàssica en un institut d’Inca i jornalista. Com a jornalista, és col·laborador habitual de Sàpiens, IB3 Ràdio, i també de l’Ara Balears, amb la secció setmanal ‘Turista a coa d’ull’. Acaba d’escriure el llibre divulgatiu ‘Mitologia per a profans. Manual per entendre la tradició clàssica d’Occident’ que està a punt de sortir publicat.

‘Turista a coa d’ull’. Acaba d’escriure el llibre divulgatiu ‘Mitologia per a profans. Manual per entendre la tradició clàssica d’Occident’ que està a punt de sortir publicat.

Amb aquesta xerrada, el ponent oferirà una visió panoràmica de l’evolució del sexe i de l’amor des de l’antiguitat clàssica fins als nostres dies. Descobrirem què és l’amor platònic i quin era l’origen mitològic de la diversitat sexual a l’antiguitat.

Farà un repàs de la misogínia en la història de la sexualitat i dels diferents mètodes anticonceptius emprats. També parlarà sobre personatges mitològics ben presents en termes com nimfomania, satiriasi o priapisme. “Som fills de Grècia i de Roma, també en l’àmbit sexual i afectiu”, assegura en Janer.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado