Però bastaren aquests primers minuts del segon període perquè els locals
Júnior Masculí Advocats Joan Picó Bàsquet Manacor, 83 – Alcúdia, 54. Brillant classificació amb 7 victòries i només 1 derrota, encapçalen el grup 2 de la promoció que els dóna dret a jugar la màxima competició balear
Cadets Joan Nadal, Pedro Ballester i Miquel Vallespir en aquest partit i a la resta de jugadors cadets que han ajudat l'equip en altres partits i en els entrenaments setmanals per assolir aquest objectiu!.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/12/2019 - 11:37:00
Bàsquet Manacor que, amb 7 victòries i només 1 derrota, encapçalen el grup 2 de la promoció que els dóna dret a jugar la màxima competició balear de la seva categoria.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. ELS JÚNIORS DISPUTARAN LA MÀXIMA COMPETICIÓ INTERILLES. Júnior Masculí Advocats Joan Picó. Bàsquet Manacor, 83 – Alcúdia, 54. Brillant classificació dels júniors del Bàsquet Manacor que, amb 7 victòries i només 1 derrota, encapçalen el grup 2 de la promoció que els dóna dret a jugar la màxima competició balear de la seva categoria.

La victòria d’aquesta jornada va ser contundent, tot i que a l’inici l’Alcúdia va dominar el marcador gràcies a una bona defensa que li va permetre contraatacar amb claredat, sense que el B. Manacor ho pogués contrarestar.

La victòria d’aquesta jornada va ser contundent, tot i que a l’inici l’Alcúdia va dominar el marcador gràcies a una bona defensa que li va permetre contraatacar amb claredat, sense que el B. Manacor.

Però bastaren aquests primers minuts del segon període perquè els locals, acompanyats per una gran afició, s’adonassin que havien d'incrementar la intensitat, tant ofensiva com defensiva, per capgirar un marcador que s'havia posat molt en contra. De tal manera que segon i el tercer període del matx van ser claus per deixar sense opcions als alcudiencs.

Al final una victòria que va suposar una gran alegria per als jugadors, el cos tècnic i tot el Club! L’equip va agrair la gran aportació dels Cadets Joan Nadal, Pedro Ballester i Miquel Vallespir en aquest partit i a la resta de jugadors cadets que han ajudat l'equip en altres partits i en els entrenaments setmanals per assolir aquest objectiu!. Parcials 13-22, 32-10, 22-8 i 16-14.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado