S'organitzaran tallers variats per a infants i adults sobre maquillatge o perruqueria
Inca: La Fàbrica Ramis acollirà els dies 13 i 14 de gener el POP UP Nadalenc, un mercat ambulant conformat per unes 40 paradetes, on s'oferiran des d'articles de roba fins a gastronomia, i una àmplia agenda
Inca i Mallorca Caprice Events. Durant l'esdeveniment es recollirà menjar i joguines per les ONGs participants. A més, part dels fons recaptats amb l'entrada aniran destinats a la fundació Es Garrover.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/12/2019 - 02:47:00
13 i 14 de gener el POP UP Nadalenc, un mercat ambulant conformat per unes 40 paradetes, on s'oferiran des d'articles de roba fins a gastronomia, i una àmplia agenda d'activitats d'animació.

La Fàbrica Ramis acollirà un Pop Up Nadalenc. La Fàbrica Ramis acollirà els dies 13 i 14 de gener el POP UP Nadalenc, un mercat ambulant conformat per unes 40 paradetes, on s'oferiran des d'articles de roba fins a gastronomia, i una àmplia agenda d'activitats d'animació.

Aquest dimecres, el batle d'Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés, es van reunir a la Fàbrica Ramis amb els patrocinadors i organitzadors de l'esdeveniment i el propietari de l'espai per ultimar els detalls d’aquest esdeveniment nadalenc. “Aquest mercat ambulant forma part del programa Inca fa Nadal i presenta una oferta familiar diferent i atractiva per als més petits de la casa, per als residents d'Inca i per als visitants”, ha assenyalat Moreno.

El mercat nadalenc, que estarà obert el divendres de 17.30 a 21.30 i el dissabte d'11.00 a 20.00 hores, oferirà productes de reconegudes marques de moda, tant d’outlet com de nova temporada.

El mercat nadalenc, que estarà obert el divendres de 17.30 a 21.30 i el dissabte d'11.00 a 20.00 hores, oferirà productes de reconegudes marques de moda, tant d’outlet com de nova temporada, així com una gran oferta de complements, accessoris i joies. La part més lúdica la posarà el ritme swing de Monkey Doo i el revival dels 80 de Paco Martín.

A més, s'organitzaran tallers variats per a infants i adults sobre maquillatge o perruqueria. Espectacles de dansa, un Scalextric gegant, canons de neu, pintacares i la visita de Papa Noel completen la gran agenda festiva del Pop Up d'Inca. El mercat ambulant està patrocinat pel Grup Piñero i organitzat per l’Ajuntament d’Inca i Mallorca Caprice Events. Durant l'esdeveniment es recollirà menjar i joguines per les ONGs participants. A més, part dels fons recaptats amb l'entrada aniran destinats a la fundació Es Garrover.

Nova ordenança de circulació a la ciutat d'Inca. El ple municipal d'Inca ha aprovat la modificació de l'ordenança Municipal de Circulació. "La finalitat d'aquesta actualització és millorar el reglament vigent i adaptar-lo a noves situacions que actualment no es contemplen", ha explicat el regidor de Seguretat ciutadana i Mobilitat, Sebastián Oriol.

Així doncs, la nova ordenança regula la utilització de patins, patinets, monopatins i vehicles de mobilitat personal, cada cop més presents en les nostres vies. En aquest sentit, destacar que els patinets o similars han de circular pels carrils reservats a bicicletes i, en cas de que no existissin, podran fer-ho per les voravies a la velocitat dels vianants. Pel que fa als vehicles de mobilitat personal l’ordenança inclou una classificació amb les seves normes i usos. 

La nova ordenança defineix també la prohibició d’estacionar a les cantonades i en sentit contrari a la marxa, tant en vies de doble sentit com en les de sentit únic. Així mateix, amb el nou reglament s’amplia el termini màxim d’estacionament a un mateix lloc de 10 a 30 dies. D’altra banda, fixa també un temps màxim de 5 dies d’estacionament per a les bicicletes als pàrquings habilitats per aquest ús. 

Altres de les qüestions que es modifiquen fan referència als vehicles de flota a les zones residencials, limitant la quantitat de vehicles que es poden estacionar simultàniament a un mateix tram de carrer. També s’han incorporat canvis als articles referents als càrregues i descàrregues, els guals permanents i les zones de reserva. 

Una vegada aprovada la modificació de l’Ordenança Municipal de Circulació, ara s’ha obert un període de 30 dies per rebre al·legacions i suggeriments per millorar el reglament. L’objectiu és que la nova ordenança entri en vigor a principis de 2020.  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado