Manacor, La delegada de Comerç. M. Antònia Truyols Martí.
CONCURS DE FAÇANES NADAL MANACOR 2019: L’ornamentació ha d’estar exposada des de dia 16 de desembre fins a dia 7 de gener de 2020, i no pot ser modificada
PREMIS EN VALS DE COMPRES EN ESTABLIMENTS I RESTAURANTS DE MANACOR................... - 1r premi: 300 € - 2n premi: 200 € - 3r premi: 100 € - 47 premis de 50 €.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/12/2019 - 05:02:00
L’acte d’entrega de premis es farà el dia 2 de gener de 2020 a les 11.00 h a l’Ajuntament. L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol qüestió que no prevegin aquestes bases.

BASES REGULADORES DE PARTICIPACIÓ I CONCURS DE FAÇANES NADAL 2019 MUNICIPI DE MANACOR: OBJECTIU. L'objectiu d'aquesta convocatòria és il·lusionar els veïnats i veïnades en un projecte decoratiu del municipi. Implicar-los en l’ornamentació típica de les festes de Nadal per aconseguir una millora estètica dels carrers i gaudir-ne fent poble. PARTICIPANTS. Poden participar-hi tots els habitatges (balcons, finestres, façanes, etc.) visibles des del carrer, ubicats dins el terme municipal de Manacor.

TEMA I CARACTERÍSTIQUES. La temàtica és l’ornamentació nadalenca segons la tradició mallorquina. Les tècniques que s’utilitzin per a la creació són lliures. Les persones que hi participin han d’adoptar les mesures necessàries per garantir la seguretat de les instal·lacions, que no suposin un perill per a la integritat dels vianants, i han d’assumir qualsevol responsabilitat davant terceres persones. PERÍODE D’EXHIBICIÓ L’ornamentació ha d’estar exposada des de dia 16 de desembre de 2019 fins a dia 7 de gener de 2020, i no pot ser modificada.

ENTREGA DE PREMIS La llista de les persones premiades es publicarà a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor el dia 27 de desembre de 2019. No s’avisarà personalment.

INSCRIPCIONS. Per participar al concurs s’ha d’omplir el formulari d’inscripció, que es pot descarregar del web manacor.org, i entregar-lo conjuntament amb una fotografia en format digital de la decoració exposada al correu electrònic [email protected]. Les persones participants permeten a l’Ajuntament l’ús de les imatges sigui per a ús intern o en mitjans de comunicació. El termini d’admissió de les sol·licituds i fotografies serà fins dia 16 de desembre a les 14.00 h.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA EN LÍNIA. Les fotografies participants es publicaran a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor https://www.facebook.com/ajmanacor. Les fotografies que obtenguin la major quantitat de «m’agrada» o «m’encanta» ❤ obtendran un premi. El període de votacions comprendrà des de la publicació, dia 17 de desembre, fins al dia 23 de desembre de 2019 a les 12.00 h.

7. PREMIS EN VALS DE COMPRES EN ESTABLIMENTS I RESTAURANTS DE MANACOR...................

- 1r premi: 300 €

- 2n premi: 200 €

- 3r premi: 100 €

- 47 premis de 50 €.

Aquests premis volen fomentar el comerç local. Per això, les persones guardonades hauran de realitzar les seves compres en comerços dins el municipi de Manacor (excepte grans superfícies). La data de compra ha d’estar compresa entre els dies 2 i 31 de gener. La persona premiada, per fer Còpia Autèntica. Verificable mitjançant codi segur de validació:/Copia Autentica. Verificable mediante código seguro de validación.

ENTREGA DE PREMIS La llista de les persones premiades es publicarà a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor el dia 27 de desembre de 2019. No s’avisarà personalment. L’acte d’entrega de premis es farà el dia 2 de gener de 2020 a les 11.00 h a l’Ajuntament. L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol qüestió que no prevegin aquestes bases. Manacor, La delegada de Comerç. M. Antònia Truyols Martí.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado