Autoestima i una recuperació de la confiança amb elles mateixes
Son Servera violència masclista.: 3 noves treballadores estaran associades al servei de neteja de l’Ajuntament i duran a terme les tasques corresponents a aquest servei durant tot un any
Servei d’Ocupació de les Illes Balears i el seu programa SOIB Dona, orientat a garantir una sortida professional durant un any a dones víctimes de violència masclista.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/01/2020 - 13:55:00
l’Ajuntament i duran a terme les tasques corresponents a aquest servei durant tot un any, servint de suport i reforç a aquesta àrea, i actuant en diferents espais i edificis municipals.

L’Ajuntament de Son Servera incorpora 3 treballadores a través del programa SOIB Dona. L’Ajuntament de Son Servera compta des d’aquest dijous, 2 de gener, amb tres noves treballadores que s’han incorporat aquest matí al seu nou lloc de feina.

Aquesta contractació s’ha pogut dur a terme gràcies al programa del Servei d’Ocupació de les Illes Balears i el seu programa SOIB Dona, orientat a garantir una sortida professional durant un any a dones víctimes de violència masclista.

SOIB Dona. L’Ajuntament de Son Servera compta des d’aquest dijous, 2 de gener, amb tres noves treballadores que s’han incorporat aquest matí al seu nou lloc de feina.

Les tres noves treballadores estaran associades al servei de neteja de l’Ajuntament i duran a terme les tasques corresponents a aquest servei durant tot un any, servint de suport i reforç a aquesta àrea, i actuant en diferents espais i edificis municipals.

Es tracta d’una iniciativa innovadora, pionera a tot l’Estat, per empoderar econòmicament les dones, amb llocs de feina que s’adapten al seu perfil professional i les seves necessitats. L’objectiu principal és la seva inserció laboral.

«La incorporació d’aquestes al·lotes a un lloc de feina suposa no només assolir una independència econòmica, sinó també un increment de la seva autoestima i una recuperació de la confiança amb elles mateixes»; matisa Maria Remedios Cañadas, regidora de recursos humans.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Maria
Bona forma d’assenyalar-les