Yuseff Chaibb, Toni Sureda i la jutge oficial Marise Jara ,i al seu mestre : Llorenç Gayà.
Dani Mascaró que es va proclamar campió a la categoria sub 11 guanyant tots els combats; Arnau Monzó i Enric Febrer guanyant uns i perdent d´altres varen superar la pressió del seu primer campionat oficial quedant tercers finalment.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/01/2020 - 03:32:00
A la categoria sub 18 : dos tercer lloc merescudíssims per en Tomeu Mora i en Diego Mascaró i una medalla d´Or per en Sergi Bueno qui es prepara a fons per porer tornar a competir al Campionat d´Espanya i superar els resultats.

El Dojo Muratore present a la diada de judo de Lloseta. El passat dissabte 25 va ser un dia carregat de judo a Lloseta, on els judoques del Dojo Muratore de Manacor varen participar per cntinuar sumant experiències quels fan millorar com a judoques i com a persones .

Al llarg d´aquest dia es varen disputar diversos trofeus de competició per a moltes categories on els segúents judoques del Dojo varen participar : Dani Mascaró que es va proclamar campió a la categoria sub 11 guanyant tots els combats; Arnau Monzó i Enric Febrer guanyant uns i perdent d´altres varen superar la pressió del seu primer campionat oficial quedant tercers finalment.

A la categoria sub 15 varen participar tres judoques del Dojo: Josep Perez i Marti Gallardo que es varen esforçar de valent pero no varen aconsegir pujar a pódium i en Mika eichler que va aconseguir la Plata.

A la categoria sub 18 : dos tercer lloc merescudíssims per en Tomeu Mora i en Diego Mascaró i una medalla d´Or per en Sergi Bueno qui es prepara a fons per porer tornar a competir al Campionat d´Espanya i superar els resultats de l´any passat.

Cal destacar que tots aquets judoques varen porer participar per l´ajuda dels arbits del club: Yuseff Chaibb, Toni Sureda i la jutge oficial Marise Jara ,i al seu mestre : Llorenç Gayà. Enhorabona a tots els participants!!!!