JÚNIORS RESTAURANTE EL PINO VÈNCEREN A CASA A LES COMPANYES DE Z5.
Bàsquet Manacor. Divendres passat el nostre equip sénior de categoria insular Nadal Mobiliari va vèncer en el derbi local als companys del CB Porto Cristo
En el primer partit jugat a La Salle les nostres nines jugaren un molt bon partit i aconseguiren l’alegria de la victòria. Dos dies després, a Na Capellera, foren les nines del Z5 qui aconseguiren vèncer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/11/2020 - 08:46:00
ALTRES RESULTATS: Sénior Femení BUFETE PERELLÓ 67 Montuïri 61 Júnior Masculí Rt. ES PARC 86 Hispania 35 Cadet Femení BENZINERES FEBRER MARTÍ 47 Andratx 79.

ELS NOSTRES SÉNIORS NADAL MOBILIARI I ELS NOSTRES JÚNIORS GRUP COLL S’IMPOSAREN AL PORTO CRISTO I LES NOSTRES JÚNIORS RESTAURANTE EL PINO VÈNCEREN A CASA A LES COMPANYES DE Z5.

Divendres passat el nostre equip sénior de categoria insular NADAL MOBILIARI va vèncer en el derbi local als companys del CB Porto Cristo. Un partit igualat a on els nostres jugadors aconseguiren l’encert necessari per sumar la primera victòria de la temporada.

També, els nostres júniors GRUPO COLL, aconseguren impossar-se als companys de Porto Crito per 66 a 33 en un gran partit dels nostres al.lots.

També, els nostres júniors GRUPO COLL, aconseguren impossar-se als companys de Porto Crito per 66 a 33 en un gran partit dels nostres al.lots.

Per la seva banda, les nostres júniors RESTAURANTE EL PINO varen jugar dos partits en tres dies contra les companyes del Zona5. En el primer partit jugat a La Salle les nostres nines jugaren un molt bon partit i aconseguiren l’alegria de la victòria. Dos dies després, a Na Capellera, foren les nines del Z5 qui aconseguiren vèncer.

ALTRES RESULTATS:

Sénior Femení BUFETE PERELLÓ 67 Montuïri 61

Júnior Masculí Rt. ES PARC 86 Hispania 35

Cadet Femení BENZINERES FEBRER MARTÍ 47 Andratx 79

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado