Santanyí
El municipi de Santanyí ja té les seves banderes Blaves
Santanyí és el municipi de Mallorca que ha obtingut més banderes blaves per a les seves platges per a la temporada d’estiu de l’any 2020.
ajsantanyi.net 11/07/2020 - 15:57:22

El municipi de Santanyí ja té les seves banderes Blaves

Santanyí és el municipi de Mallorca que ha obtingut més banderes blaves per a les seves platges per a la temporada d’estiu de l’any 2020 

La bona qualitat de l’aigua de la platja, la contractació de socorristes, els serveis de banys i dutxes, seguit d’un immillorable paisatge, han estat els elements clau perquè a les platges de Santanyí onegin fins a cinc de les banderes blaves que coincideix la Comunitat Europea. 

Tal com ha explicat el regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Santanyí, Rafael Batle: “el fet de tenir la Bandera Blava és sinònim de qualitat, i això és el que nosaltres volem oferir a qui ens visita i als nostres veïnats. 

Ens toca viure una temporada d’estiu molt complicada amb la crisi provocada pel coronavirus COVID-19, però això no vol dir que no hàgim de buscar oferir excel·lència a les nostres platges. Per això, les institucions hem de ser les primeres a donar exemple amb un manteniment impecable de la nostra costa i dedicar-hi tots els esforços”. 

Així, les platges de sa Font de n’Alis, que forma part del Parc natural de Mondragó, Cala Santanyí, Cala Llombards, la platja de s’Amarador, i Cala Gran de Cala d’Or, ja tenen el seu distintiu onejant sobre l’arena. D’aquesta manera, són cinc les platges del municipi de Santanyí les que reben el reconeixement, sent l’únic municipi de l’illa de Mallorca que rep aquest nombre de distintius. 

A les Illes Balears, només el municipi de Santa Eulàlia del Riu, a Eivissa, també ha aconseguit cinc banderes blaves.

Per la seva banda, la batlessa de Santanyí, ha manifestat que: “la Bandera Blava és un segell de seguretat que confirma el bon estat de l’aigua de la mar, al mateix temps, que les platges compten amb els serveis sanitaris i les mesures de seguretat que contempla la normativa europea. Sabem que les circumstàncies són difícils per al sector, però la nostra responsabilitat com a Ajuntament de Santanyí és tenir-ho tot a punt”. 

Obertura oficina d’Informació Turística de Cala d’Or Una mica més tard de l’habitual per la situació derivada de la crisi sanitària provocada pel coronavirus COVID-19, però ja ha obert l'Oficina d’Informació Turística de la plaça Eivissa de Cala d’Or.

Aquesta oficina està situada al centre del nucli, i en temporada alta atén un bon nombre de visitants. L’equip de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí ha preparat tots els fulletons d’informació dels que disposa en format digital per complir amb les restriccions imposades per les autoritats sanitàries per evitar contagis.

Així, amb codis QR impresos en plafons, els visitants podran accedir a tota la informació del municipi des d’un telèfon mòbil.

  

Reciente
Visto
Comentado