EUIB
EUIB TRIA A PAU FERRER COM A COORDINADOR DE POLÍTIQUES AMBIENTALS
El jove campaner de 22 any és actualment estudiant de geografia a la Universitat de les Illes Balears i no és nou a la política.
premsaeuib 13/08/2020 - 21:41:18

EUIB TRIA A PAU FERRER COM A COORDINADOR DE POLÍTIQUES AMBIENTALS

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) ha triat a Pau Ferrer com a nou Coordinador de l'àrea de polítiques Territorials, Medi Ambientals i de Transports de la formació. El jove campaner de 22 any és actualment estudiant de geografia a la Universitat de les Illes Balears i no és nou a la política, ja va ser candidat municipal de Endavant Campos (Coalició electoral entre el PSIB i EUIB) a les eleccions municipals del 2019.

L'objectiu d'aquesta àrea és poder desenvolupar i crear propostes polítiques per a tots els càrrecs de l'organització, ja siguin regidors, consellers insulars o el diputat del parlament.

En paraules de Pau Ferrer, "Assumesc aquesta responsabilitat conscient de la necessitat d'actuar davant de problemes mediambientals que posen en risc el patrimoni natural de les illes. No només pel fet de ser la nostra principal font de riquesa en el model econòmic actual, sinó per la importància de preservar la biodiversitat dels nostres ecosistemes, fràgils en molts casos, i les particularitats del paisatge illenc." Les primeres accions de l'àrea estan relacionades amb el desenvolupament de les negociacions que EUIB mantingué amb el conseller de Medi Ambient Miquel Mir, que s'han anat concretant en una sèrie de compromisos que requereixen un seguiment".

 

Reciente
Visto
Comentado