STEI
L’STEI DENUNCIA QUE EL PRIMER TRÀMIT URGENT FALLA, NO S’INICIA A L’HORA I FUNCIONA AMB ERRADES
L’STEI Intersindical no descar.ta emprendre les mesures legals pertinents per garantir els drets dels aspirants
stei.cat 25/09/2020 - 22:40:04

L’STEI DENUNCIA QUE EL PRIMER TRÀMIT URGENT FALLA, NO S’INICIA A L’HORA I FUNCIONA AMB ERRADES

El sistema informàtic ha tornat a fallar

L’STEI Intersindical no descarta emprendre les mesures legals pertinents per garantir els drets dels aspirants

De quina manera l’Administració garantirà que ha complert estrictament amb l’ordre d’arribada a l’hora d’adjudicar-les?

El tràmit urgent previst per aquest nou curs 2020/21 ha tornat a presentar problemes i, aquest cop, no s’ha iniciat fins a dues hores més tard de l’inicialment prevista. I això que només disposaven de menys de vint-i-quatre hores per poder enllestir-lo.

Aquest fet s’agreuja especialment pel fet que aquest tràmit no s’adjudica per ordre de puntuació sinó d’estricta d’arribada. I un tràmit que estipula que l’ordre és fonamental (o sigui, el primer que arriba és qui es queda la plaça), és imprescindible que funcioni amb absoluta precisió.

Al Sindicat, ni entenem ni ens agrada que una plaça s’adjudiqui al que fa mes via a finalitzar un tràmit telemàtic. Ni ho veiem lògic ni ho consideram tolerable. Exigim que els primers que han de poder triar plaça han de ser els admesos a la llista d’interins d’enguany que així ho sol·licitin, només en segon lloc, els exclosos de la llista per alguna raó i, en darrer terme, la gent que no és a llistes.

Una vegada s’ha realitzat el primer tràmit, denunciam un cop més les múltiples errades informàtiques.

Des de l’STEI volem que tots els tipus de processos de selecció de professors interins garanteixin el màxim de transparència. De quina manera l’Administració garantirà que s’ha complert estrictament l’ordre d’arribada a l’hora d’adjudicar les places?

És per això que l’STEI Intersindical sol·licitam una Mesa Sectorial Extraordinària perquè ens expliquin què pot haver ocorregut i, en qualsevol cas, no descartam emprendre les mesures legals adequades davant el fet succeït ahir horabaixa.

 

Reciente
Visto
Comentado