Son Servera
Son Servera signa un conveni de col·laboració amb Estel de Llevant
Per mitjà d’aquest conveni l’entitat sense ànim de lucre podrà seguir amb la promoció de la inserció sociolaboral de persones especialment desafavorides i en situació d’exclusió.
sonservera.es 21/10/2020 - 19:12:39

Son Servera signa un conveni de col·laboració amb Estel de Llevant

Per mitjà d’aquest conveni l’entitat sense ànim de lucre podrà seguir amb la promoció de la inserció sociolaboral de persones especialment desafavorides i en situació d’exclusió, objectiu de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Son Servera i l’Associació Pro-Salut Mental Estel de Llevant han signat aquest dilluns, 19 d’octubre, un conveni de col·laboració per garantir el manteniment dels programes i serveis que duu a terme l'entitat sense ànim de lucre a Son Servera.

Amb aquest conveni, l’Ajuntament aporta 7.423 € en concepte de subvenció a l’associació, que alhora es compromet a continuar amb el Programa de Centre de Dia adreçat a la població afectada per problemes de salut mental i amb el transport de persones usuàries des del municipi a la seu de l’associació a Manacor, a més de diferents programes d’integració laboral i social i actuacions de suport dins l’àmbit familiar de les persones afectades, sempre amb coordinació del personal tècnic municipal en matèria de serveis socials. El conveni ha entat en vigor avui mateix.

Per a l’Ajuntament «és una satisfacció poder donar suport a entitats com Estel de Llevant que realitzen una tasca imprescindible» ha remarcat Natalia Troya, batlessa de Son Servera.

El conveni l’han signat la batlessa, Natalia Troya, i Maria Nicolau Riera, representant de l’associació.

L'Associació Estel de Llevant treballa des del 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars, amb l'objectiu de millorar les seves condicions personals, socials i laborals.

 

Reciente
Visto
Comentado