El Pi
El Pi torna a reclamar que es prioritzi la vacunació a les comunitats turístiques
La formació també ha exigit al govern d’Armengol que surti de la “bombolla del Consolat” i posi en marxa un pla global per les Balears.
el-pi.com 18/01/2021 - 02:47:16

El Pi torna a reclamar que es prioritzi la vacunació a les comunitats turístiques

La formació també ha exigit al govern d’Armengol que surti de la “bombolla del Consolat” i posi en marxa un pla global per les Balears

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha tornat a reclamar que es prioritzi la vacunació a les comunitats turístiques. La formació ha presentat una iniciativa parlamentària perquè es dissenyi un pla urgent per tal d’accelerar la vacunació i aconseguir que el 70% de la població de les Illes estigui vacunada com a màxim el 30 de juny.

El Pi també ha exigit avui mesures econòmiques per tal de salvar les Balears i ha plantejat que és disseny un pla d’acció global per les illes per tal d’ajudar a tots els sectors empresarials que estan patint les conseqüències de la Covid. La portaveu del grup parlamentari, Lina Pons, ha deixat clar que “abans de Nadal vam demanar contundència a la presidenta Armengol i vacunació accelerada i selectiva.”

Segons Pons, “no se’ns ha escoltat i no hem obtingut resposta per aquest motiu hem registrat una iniciativa perquè es posin tots els recursos que siguin necessaris per vacunar a la població.

La portaveu ha puntualitzat que “han volgut agradar a tothom i així no se solucionen les coses.” Pons ha recordat que “ens conviden a anar a reunions, però no ens escolten tot i que el temps ens acaba donant la raó”. “Un exemple” ha apuntat “és el del col·legi oficial de metges que ha fet un gran esforç i va oferir tot un pla per superar la crisis, però ni els han contestat”.

Per la seva banda, el president d’El Pi, Antoni Amengual, ha criticat que “Armengol viu dins de la bombolla del Consolat i no coneix la realitat de tot el que està passant.” Segons Amengual, “s’ha de fer un pla per a tots els sectors empresarials i ens hem de centrar en la microeconomia i posar en marxa mecanismes perquè els diners arribin a la gent.” El president d’El Pi ha manifestat que “la situació és insostenible i s’ha d’estar a costat de les pimes, dels autònoms, dels treballadors i de les famílies que estan patint.”

 

Reciente
Visto
Comentado