El Pi
El Pi denuncia els atacs a la llengua per part de Casado
Gili ha assenyalat que “el menyspreu que Casado ha mostrat contra la nostra llengua posen de manifest la necessitat d'un projecte com El Pi”.
el-pi.com 26/07/2021 - 09:00:52
El Pi denuncia els atacs a la llengua per part de Casado
 
Gili ha assenyalat que “el menyspreu que Casado ha mostrat contra la nostra llengua posen de manifest la necessitat d'un projecte com El Pi”
 
El Pi PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha criticat els atacs a la llengua catalana per part de Pablo Casado. El secretari general d’El Pi, Tolo Gili, ha assenyalat que “atacar la unitat de la llengua és atacar les seves modalitats i la legalitat vigent de l'Estatut”, i ha afegit que “el menyspreu que el senyor Casado ha mostrat contra la nostra llengua, fomentant la seva divisió, posen de manifest l'absoluta necessitat d'un projecte com El Pi.”
 
Així mateix, Gili ha deixat clar que “des d’El Pi seguirem reivindicant un espai de centre moderat que defensi l'autogovern i la nostra identitat. Aquests atacs no pretenen més que trencar la convivència entre la societat balear i enfrontar les comunitats autònomes”
 
El secretari general ha assegurat que “declaracions com les d’ahir constaten la necessitat d’una alternativa vertaderament balear en l'espai electoral d'un centrisme ampli i integrador. Ens demanam si el nou PP de Prohens és el vell PP d’en Bauzá. No ens podem permetre ni una reculada més en la defensa de la nostra llengua i cultura.”
 
Reciente
Visto
Comentado