El PI
Melià: “Els docents interins són els grans oblidats per part del Govern”
El Pi proposa que es redueixin les taxes per participar en els processos selectius, que les oposicions i les llistes d’interins siguin per illes.
elpi.com 06/02/2023 - 17:41:46

Melià: “Els docents interins són els grans oblidats per part del Govern”

El Pi proposa que es redueixin les taxes per participar en els processos selectius, que les oposicions i les llistes d’interins siguin per illes, que se’ls hi reconegui la carrera professional i que se’ls hi aboni el sou dels mesos de juliol i agost si han fet feina durant 5,5 mesos del curs escolar

El portaveu d’EL PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS,Josep Melià, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al plenari de demà, per anunciar les esmenes que la formació presentarà a la proposició no de llei en suport als docents presentada pels grups que donen suport al Govern.

Els docents interins són els grans oblidats per part del Govern. No tenen les condicions de feina adequades, per aquest motiu hem presentat una sèrie d’esmenes per defensar els seus drets. Estam expectants per veure que voten els socis del pacte a aquestes iniciatives”, ha declarat Melià.

Així la formació, proposa que es redueixin les taxes que han d’abonar aquests professionals per participar en els processos selectius i que les oposicions es facin per illes i que les llistes d’interins siguin també per illes.

El Pi també demana que se’ls hi reconegui la carrera professional i que s'aboni el sou dels mesos de juliol i agost als interins que hagin fet feina durant 5,5 mesos del curs escolar.

Melià demana la dimissió d’Irene Montero per la llei del “només sí és sí”

El portaveu ha anunciat que la formació donarà suport a la iniciativa que es debatrà en el ple de demà on es demana la dimissió de la ministra d’Igualtat. “Aquesta llei és un error monumental. Podemos que va sorgir per regenerar la política s’hauria d’aplicar aquesta doctrina i hauria d’assumir les corresponents conseqüències de la seva negligent actuació”.

 

Reciente
Visto
Comentado