El Consell reforça els mecanismes a les víctimes de violències masclistes
El Consell de Mallorca inicia una campanya de difusió del telèfon d'atenció a víctimes de violències masclistes es tracta d'una banda difondre el telèfon d'atenció a víctimes (971 59 82 05) i per altra possibles situacions de violè
"Hem de posar el focus en les persones i situacions de més vulnerabilitat, i les dones víctimes de violències masclistes són una prioritat. Els nostres esforços van encaminats a evitar que qualsevol dona que ho necessiti quedi desatesa".
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/03/2020 - 01:16:00
Telefona i t'atendrem". Es tracta d'una campanya que pretén d'una banda, difondre el telèfon d'atenció a víctimes (971 59 82 05) i per altra, arribar a la ciutadania en general perquè tengui especial cura de possibles situaci

El Consell reforça els mecanismes de comunicació a les víctimes de violències masclistes. Avui llença una campanya de difusió del telèfon d'atenció i enforteix el contacte directe amb les víctimes. El Consell de Mallorca, mitjançant la Direcció Insular d'Igualtat i Diversitat del departament de Presidència, inicia avui una campanya de difusió del telèfon d'atenció a víctimes de violències masclistes "L'atenció no s'atura.

Telefona i t'atendrem". Es tracta d'una campanya que pretén d'una banda, difondre el telèfon d'atenció a víctimes (971 59 82 05) i per altra, arribar a la ciutadania en general perquè tengui especial cura de possibles situacions de violències masclistes.

En aquest sentit també s'han intensificat les mesures de protecció i prevenció de contagis al casal d'acollida, tant per al personal que hi fa feina com les dones acollides, especialment en els nous ingressos.

"Hem de posar el focus en les persones i situacions de més vulnerabilitat, i les dones víctimes de violències masclistes són una prioritat. Els nostres esforços van encaminats a evitar que qualsevol dona que ho necessiti quedi desatesa" apunta la presidenta del Consell, Catalina Cladera. En aquest sentit, també es fa una especial atenció a la responsabilitat social de la ciutadania de Mallorca envers l'entorn proper, ja que s'anima a estar pendent de veïnades, familiars o conegudes, a fi d'evitar i denunciar situacions de violències.

D'altra banda, també s'han reforçat el sistema de comunicació directa amb les víctimes, aplicant estratègies confidencials de comunicació, per garantir un seguiment i contacte permanent amb elles. "Hem de mantenir com més vies de comunicació millor, i no només ara en la situació de confinament, sinó també per poder fer un seguiment una vegada acabi la situació d'alarma, ja que pot ser un moment crític per a les víctimes", explica la directora insular d'Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach.

El Consell ja va decretar els serveis d'atenció a víctimes de violències masclistes serveis essencials, i per tant, la institució insular manté els serveis d'informació, assessorament jurídic, atenció psicològica i el servei d'acolliment residencial. En aquest sentit també s'han intensificat les mesures de protecció i prevenció de contagis al casal d'acollida, tant per al personal que hi fa feina com les dones acollides, especialment en els nous ingressos.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Pilar
Llàstima que no en tenguin cap per denunciar la violència institucional. Els polítics ens estan matant.