Concretament els recintes na Capellera 2 i Bernat Costa.
Enguany la prova PBAU coneguda també com a Selectivitat es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de juliol al Poliesportiu de na Capellera a Manacor, tot a punt
La matrícula de la PBAU s’ha de realitzar als centres on s’ha cursat el Batxillerat o el Cicle de Grau Superior. La finalitat és clara, valorar amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica de l’alumnat, així com els coneixements.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/06/2020 - 06:12:00
Mossèn Alcover han visitat els espais per a ultimar els preparatius. Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “la nostra prioritat és que la prova es seguís fent a Manacor i a prop del centre on era habitual fer-ho”.

TOT A PUNT PER LA PBAU 2020. Al municipi de Manacor la prova es durà a terme al Poliesportiu de na Capellera. Enguany la prova PBAU, coneguda també com a Selectivitat, es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de juliol. Al municipi de Manacor, l’organització de la prova i la seva logística ha estat fruit de la col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i l’Ajuntament.

Per a dur-la a terme, l’Ajuntament ha cedit a la Conselleria dos espais integrats dins el poliesportiu municipal na Capellera; concretament els recintes na Capellera 2 i Bernat Costa. Per altra banda, l’Ajuntament s’encarregarà d’habilitar els espais, bastir-los de mobiliari – cedit per l'IES Mossèn Alcover –, i garantir la seguretat i la higiene.

La previsió és bàsica per tal de garantir que l’alumnat pugui realitzar la prova amb les garanties d’higiene i benestar adequades". La PBAU – prova de batxillerat per a l'accés a la Universitat – és la prova d'accés destinada.

Aquest dilluns a primera hora, representants de la Universitat de les Illes Balears, la Conselleria, l’Ajuntament i l’IES Mossèn Alcover han visitat els espais per a ultimar els preparatius. Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “la nostra prioritat és que la prova es seguís fent a Manacor i a prop del centre on era habitual fer-ho”.

La previsió és bàsica per tal de garantir que l’alumnat pugui realitzar la prova amb les garanties d’higiene i benestar adequades". La PBAU – prova de batxillerat per a l'accés a la Universitat – és la prova d'accés destinada a atorgar un requisit d’accés a les persones amb el títol de batxiller. La PBAU és el que en l’àmbit de la Llei orgànica 2/2006 i tots els seus desenvolupaments posteriors s’anomena l’avaluació final de batxillerat.

La matrícula de la PBAU s’ha de realitzar als centres on s’ha cursat el Batxillerat o el Cicle de Grau Superior. La finalitat és clara, valorar amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica de l’alumnat, així com els coneixements i capacitats adquirides al batxillerat i la seva capacitat per seguir amb èxit els ensenyaments universitaris oficials de grau.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado