Així doncs, amb aquesta millora es pretén augmentar la rotació de vehicles
L'Ajuntament d'Inca implanta l'aparcament rotatori a la zona interior de Reis Catòlics. És una petició dels comerciants ubicats a l'avinguda que advocaven falta d'estacionament
És doncs, una millora semblant a la que es va fer el passat 9 de març, quan es va implantar l'aparcament rotatori gratuït dins l'interior de la plaça del Blanquer i al darrer tram del carrer Biniamar.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/08/2020 - 05:26:00
Aquesta mesura es farà efectiva a partir del dilluns 10 d'agost i només afectarà la zona interior de l'avinguda. "D'aquesta manera es facilitarà la rotació de vehicles que transitin dins aquest espai" assenyala el regidor.

L'Ajuntament d'Inca implanta l'aparcament rotatori a la zona interior de Reis Catòlics. És una petició dels comerciants ubicats a l'avinguda de Reis Catòlics, que advocaven que la falta d'estacionament era negativa pels comerços. L'Ajuntament d'Inca implantarà l'aparcament rotatori de forma gratuïta a Reis Catòlics.

Aquesta mesura es farà efectiva a partir del dilluns 10 d'agost i només afectarà la zona interior de l'avinguda. "D'aquesta manera es facilitarà la rotació de vehicles que transitin dins aquest espai" assenyala el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Sebastià Oriol.

per facilitar l'aparcament a les persones que s'acosten fins a Reis Catòlics per fer algunes compres o gestions. De forma paral•lela, els veïns podran utilitzar de manera més còmoda la zona interior de l'avinguda.

Així doncs, amb aquesta millora es pretén augmentar la rotació de vehicles per facilitar l'aparcament a les persones que s'acosten fins a Reis Catòlics per fer algunes compres o gestions. De forma paral•lela, els veïns podran utilitzar de manera més còmoda la zona interior de l'avinguda.

D'altra banda, una de les causes principals per les quals la mesura s'ha implantat, és la reivindicació dels comerciants de la zona, "que advocaven que la falta d'estacionament que hi havia a Reis Catòlics, afectava de manera negativa al consum en els seus negocis" ha explicat Sebastià Oriol.

Per tant, un dels objectius principals és potenciar la reactivació econòmica de Reis Catòlics i atendre així les peticions dels comerciants i dels veïns i veïnes de la zona. És doncs, una millora semblant a la que es va fer el passat 9 de març, quan es va implantar l'aparcament rotatori gratuït dins l'interior de la plaça del Blanquer i al darrer tram del carrer Biniamar.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado