El projecte SOIB Jove Formació i Ocupació «s'Ermita II» és un programa mixt
El Consell ofereix projectes de 12 mesos (1 d’octubre de 2020 al 30 de setembre de 2021) un programa mixt d’ocupació i de formació en activitats forestals i de construcció de pedra en sec
El programa està finançat pel SOIB amb la participació del SEPE: Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu, amb un total de 650 d’hores de formació, 300 de les quals són de formació sobre construcció de pedra en sec.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/02/2021 - 02:52:00
El projecte «s'Ermita II» s’adreça a deu persones joves desocupades, majors de divuit anys i menors de trenta, inscrites a Garantia Juvenil i té com a objectiu millorar-ne la qualificació i l’ocupabilitat, mitjançant l’alternança

Sostenibilitat i Medi Ambient i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) formen els joves en la tècnica de construcció de pedra en sec. La vicepresidenta Ribot assegura que aquest projecte de formació «és una alternativa per a joves que s’han d’incorporar al món laboral, els ofereix un certificat de professionalitat i de coneixements en la tècnica de construcció de pedra en sec.»

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient ofereix aquest projecte que té una durada de dotze mesos (s’inicià l’1 d’octubre de 2020 i finalitzarà el 30 de setembre de 2021). El projecte SOIB Jove Formació i Ocupació «s'Ermita II» és un programa mixt d’ocupació i de formació en activitats forestals i de construcció de pedra en sec.

Projectes de formació. Més informació: https://web.conselldemallorca.cat/projectes-de-formacio​​​Programa SOIB Jove Ocupació i Formació S’Ermita II: activitats en conservació i millora de monts i activitats

Aurora Ribot, vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, assegura que el projecte de formació «és una alternativa per als joves que s’han d’incorporar al món laboral perquè els ofereix un certificat de professionalitat i de coneixements en la tècnica de construcció de pedra en sec, i també de coneixements per al manteniment i la conservació dels espais forestals.»

El projecte «s'Ermita II» s’adreça a deu persones joves desocupades, majors de divuit anys i menors de trenta, inscrites a Garantia Juvenil i té com a objectiu millorar-ne la qualificació i l’ocupabilitat, mitjançant l’alternança entre la formació teòrica i el treball efectiu a la finca pública de Son Amer.

El programa està finançat pel SOIB amb la participació del SEPE: Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu, amb un total de 650 d’hores de formació, 300 de les quals són de formació sobre construcció de pedra en sec. El centre de formació Refugi de Son Amer, ubicat a la finca pública de Son Amer, al terme municipal d’Escorca, és un centre acreditat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) per impartir formació ocupacional i és el lloc on tenen lloc actualment els projectes.

El director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, per la seva banda, ha explicat que el Consell de Mallorca mostra així el ferm compromís que té amb la tècnica mil·lenària de la pedra en sec i ha detallat que «el projecte s’Ermita II just ha acabat la formació de construcció de pedra en sec i ara treballa amb la recuperació dels marges dels voltants de s’Ermita. La formació impartida també capacita l’alumnat amb el certificat de professionalitat de nivell I d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts.»

Projectes de formació. Més informació: https://web.conselldemallorca.cat/projectes-de-formacio​​​Programa SOIB Jove Ocupació i Formació S’Ermita II: activitats en conservació i millora de monts i activitats de construcció de pedra en sec. Programa SOIB 30 Ocupació i Formació S'Hortet II: activitats auxiliars en agricultura, activitats en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado