El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, davant les acusacions fetes
Felanitx: PP, PI i el regidor no adscrit consideren que PSOE, BLOC, Podem i VOX s’han instaurat en una dinàmica de infravalorar-se i fer creure a la ciutadania que no se és democràtic
Monserrat afegeix «anim una vegada a més a l’oposició a que participi a les juntes de portaveus amb les seves propostes, nul·les a dia d’avui, se dediquen a escoltar i assentir amb el cap.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/04/2021 - 11:44:00
A la darrera sessió plenària es va donar resposta a totes les preguntes que s’havien formulat per part de tots els grups de l’oposició per evitar que després es titlli a l’equip de govern de poc transparent.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Felanitx denuncia el victimisme de l’oposició i la poca participació a les juntes de portaveus. PP, PI i el regidor no adscrit consideren que PSOE, BLOC, Podem i VOX s’han instaurat en una dinàmica de infravalorar-se i fer creure a la ciutadania que no se és democràtic.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, davant les acusacions fetes per l’oposició ha manifestat «no tenc cap problema en que les plenàries passin a celebrar-se a les vuit del matí i tenir tot el dia per fer preguntes. El que no tenc tan clar és si en tendrien tantes per fer. M’agradaria sabre quin ple extraordinari volen fer, quan a una sessió d’aquestes característiques no hi ha dret a els precs i preguntes. Deixin de fer demagògia»

L’equip de govern també vol manifestar que si el regidor socialista, que té un càrrec al Govern, presentàs les mocions o propostes d’adhesió a manifests en temps i forma no es perdria tan de temps a les plenàries.

A la darrera sessió plenària es va donar resposta a totes les preguntes que s’havien formulat per part de tots els grups de l’oposició per evitar que després es titlli a l’equip de govern de poc transparent.

Va ser una plenària que es va allargar passada la mitjanit perquè hi va haver un problema d’accés a informació per part d’una regidora socialista. Això va provocar un retard de 20 minuts en l’inici de la sessió i el batle va considerar allargar el ple el temps que s’havia torbat a començar. Així mateix a partir de la pròxima plenària, si les restriccions sanitàries no canvien, el ple serà ja de forma presencial.

Monserrat afegeix «anim una vegada a més a l’oposició a que participi a les juntes de portaveus amb les seves propostes, nul·les a dia d’avui, se dediquen a escoltar i assentir amb el cap. Noltros els volem fer partícips i pareix que només els interessa el ple, quan la política és 24h els set dies de la setmana»

L’equip de govern també vol manifestar que si el regidor socialista, que té un càrrec al Govern, presentàs les mocions o propostes d’adhesió a manifests en temps i forma no es perdria tan de temps a les plenàries. Unes propostes, que recordam, sí es varen incloure per debatre, quan se podien haver descartat. Això és democràcia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado