“Manacor Encantat” desde el 7 de mayo hasta el 7 de junio de 2021.
Campaña “Manacor Encantat” desde el 7 de mayo hasta el 7 de junio de 2021 se pretende dinamizar el comercio de proximidad local
Habrá un despliegue en toda la ciudad para hacerla acogedora, adornada con sus mejores galas. La inversión supone más de 20.000 euros que corre a cuenta del Govern Balear y las cintas decorativas los comerciantes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/04/2021 - 10:59:16
Han presentado el evento cultural. Social, festivo, comercial la responsable de Economía María Antònia Truyols y el Teniente de alcalde Carles Grimalt, con todo el equipo humano que colabora en la propuesta.

Campaña “Manacor Encantat” desde el 7 de mayo hasta el 7 de junio de 2021. Se pretende dinamizar en comercio local. El parking de la plaza de Sant Jaume será gratuito todo el mes las 24 horas. Con concursos de escaparates del 26 de abril al 14 de mayo, y la temática será “fades, gnoms, animals fantàstics, flors, etc). El 29 y 30 de mayo Fería de Estoc, todo se podrá vender delante del local en la calle. Unos días de alegría, primaverales, optimistas. Hay que recuperar lo perdido.

Habrá un despliegue en toda la ciudad para hacerla acogedora, adornada con sus mejores galas. La inversión supone más de 20.000 euros que corre a cuenta del Govern Balear y las cintas decorativas de todas las calles y plazas las han hecho las asociaciones de comerciantes.

“fades, gnoms, animals fantàstics, flors, etc). El 29 y 30 de mayo Fería de Estoc, todo se podrá vender delante del local en la calle. Unos días de alegría, primaverales, optimistas. Hay que recuperar lo perdido.

Los comercios de proximidad y cercanos tienen el firme apoyo en el Ayuntamiento de Manacor. Habrá sorpresas con premios y aportaciones económicas para los ganadores. Manacor abierto al cielo, una gran superficie sin fronteras ni barreras.

Han presentado el evento cultural. Social, festivo, comercial la responsable de Economía María Antònia Truyols y el Teniente de alcalde Carles Grimalt, con todo el equipo humano que colabora en la propuesta.

Manacor toma impulso hacía la normalidad y a medida que llegan las vacunas y llega la normalidad habrá nuevas propuestas encaminadas en salvar a los autónomos, todos los puestos de trabajo posibles, el comercio de proximidad, pymes, microempresas.

Ahora mismo se está repartiendo 1.050.000 euros directos desde la Fundación Turismo para los colectivos de Manacor que han sufrido pérdidas en la pandemía.

MANACOR ENCANTAT, una campanya de suport al comerç local que omplirà la ciutat de color i de grans figures fantàstiques La iniciativa també preveu un concurs d'aparadors i el tradicional cap de setmana dels estocs.

L'Ajuntament de Manacor impulsa una nova campanya de suport i foment del comerç local, MANACOR ENCANTAT, que tendrà lloc entre el 7 de maig i el 7 de juny. MANACOR ENCANTAT és una iniciativa de l’Ajuntament de Manacor per omplir de color, de flors, fades i gnoms el gran centre comercial a cel obert que és Manacor. «És també una convidada a passejar per Manacor i conèixer els nostres comerços i llocs emblemàtics», ha explicat la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, aquest dimecres de matí en la roda de premsa que ha tingut lloc al carrer del Mercadal, una de les principals vies comercials de la ciutat. «MANACOR ENCANTAT posa color i verdor a Manacor, perquè totes les persones que ens visitin, ja siguin d’aquí o de fora, estiguin encantades de fer-ho», ha afegit.

Durant la setmana que ve la brigada municipal començarà a col·locar figures fantàstiques de grans dimensions realitzades per artesans de Manacor. Es tracta de cinc figures de fusta, cartró, espuma i poliuretà de grans dimensions i que estan relacionades amb un bosc encantat: un gnom, una fada, un pegàs, un arbre/home i un drac.

El gnom té una alçada aproximada de 2 metres i s’instal·larà a la plaça de Sant Jaume. La fada té una alçada de 6 metres i s’instal·larà al començament del passeig de Na Camel·la. El pegàs té una alçada aproximada de 3’5 metres i s’instal·larà a la plaça del Rector Rubí. L’arbre-home té una alçada aproximada de 3,5 metres i s’instal·larà a la plaça de sa Bassa. El drac relitzat en tres trams o peces s’instal·larà dins el solar buit de la part de dalt de la plaça de les Verdures, de tal manera que traurà el cap i la coa.

Aquesta figura té una alçada aproximada de 4,50 metres i una amplada aproximada de 7,25 metres, dels quals només en sortiran a l’exterior dos trams, un format pel cap (aproximadament de 2,10m d’alt per damunt la paret) i l’altra format per la cua (aproximadament 2,25m d’alt per damunt la paret) i que reposaran damunt la paret del solar amb una base de ferro.

A més, també es col·locaran 30 bolets de fantasia en vermell i blanc fets d’escuma i tela, 15 de grans i 15 de petits. Els grans tenen una alçada aproximada d’1 metre i els petits, de mig metre. També s’aprofitaran figures de les carrosses dels Reis d’Orient, com ara una copa que s’instal·larà al final del passeig de Na Camel·la; i un drac vermell, que s’instal·larà a la plaça Ramon Llull.

Una altra novetat també serà la decoració de la part interior del carrer Enginyer Barceló amb material divers i figures fantàstiques com fades, gnoms i cintes de colors que simulin un bosc encantat i a les dues entrades del carrer s’hi col·locaran dos bolets fets de fusta amb una cortina de tela per tapar l’interior.

Totes aquestes figures també aniran acompanyades d’un grup d’animació comercial que anirà vestit en relació amb la temàtica de Manacor Encantat. Hi podrem trobar fades, follets, etcètera, que voltaran pels carrers comercials els caps de setmana en horari comercial.

La col·locació de les figures s’ha fet a mode de recorregut que comença a la plaça de Sant Jaume. El plànol amb les figures es podrà consultar a la pàgina web i les xarxes socials de l’Ajuntament. En aquest sentit, és important recordar que l’aparcament subterrani de la plaça de Sant Jaume és gratuït durant les dues primeres hores per a tothom que hi aparqui.

L’univers de MANACOR ENCANTAT es completa amb la instal·lació de cintes decoratives damunt els carrers amb els colors de les cintes dels Cossiers. Maria Antònia Truyols ha agraït els comerciants de Manacor per la seva col·laboració en la seva elaboració. Concurs d’aparadors

El projecte MANACOR ENCANTAT també preveu un concurs d’aparadors dels comerços de Manacor relacionats amb el món fantàstic i el bosc encantat. Les bases i el formulari d’inscripció es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor.

Hi poden participar tots els comerços locals de la ciutat i les inscripcions es poden fer fins dia 14 de maig, tot i que els aparadors que participin al concurs han d’estar exposats el dia 7 de maig i no poden modificar-ne la decoració mínim fins el 7 de juny.

Les fotografies digitals dels aparadors participants es penjaran a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor per tal de fer difusió del comerç manacorí i d’aquesta iniciativa. La fotografia de l’aparador penjada al Facebook de l’Ajuntament que obtengui la quantitat major de «m’agrades/m’encantes» obtendrà un premi.

• Primer premi: 600 €

• Segon premi: 400 €

• Tercer premi: 200 €

Premi a l’aparador amb més «m’agrades/m’encantes» en el Facebook de l’Ajuntament de Manacor

rebrà un premi de 300 euros. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


5
1
en FAN-CULO
gent per els carres, familis amb al.lots i comerços oberts. Aixó fa un pòc menys manacul, i mes Manacor Gran.
Sebastià
Pere, Ronda Felanitx, Baix d'es Cos, Vía Portugal, Via Majòrica, Avda.de sa Torre, etc.... També hi ha comerços que paguen.
Pere
No se si has vist que hi ha decoració per tota la ciutat SEBASTIA!!! Avingudes, na camel·la, passeig ferrocarril..
pedro
se pretende
Sebastià
Tot molt bé però els que estam afora ens quedam sense res, ni decoració, ni res....sempre tot al centre. Sempre guanyen els mateixos.