El Club Bàsquet Zona 5 acaba el mes d'Abril amb dues derrotes.
L’EQUIP 2ª DIVISIO NACIONAL MASCULINA CAMPIO DE LLIGA IMBATUT. CV BUNYOLA – CAFE ES POP CV MANACOR : 1-3 (17-25, 25-20, 22-25, 9-25).
Ara el nostre equip aquest cap de setmana jugará a Zaragoza la Fase Final de 2ª Divisió Nacional amb l’objectiu de ficar-se a la Final i aconseguir plaça d’Ascens a 1ª Divisió Nacional.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/05/2021 - 00:59:00
El segon partit era dins Manacor el dissabte matí i el contrari era el segon clasificat, el CV Eivissa, que només havía perdut 2 partits. El primer Set va anar un poc igualat, encara que l’equip eivissenc no va tenir cap opció real

L’EQUIP 2ª DIVISIO NACIONAL MASCULINA CAMPIO DE LLIGA IMBATUT. CV BUNYOLA – CAFE ES POP CV MANACOR : 1-3 (17-25, 25-20, 22-25, 9-25). CAFE ES POP CV MANACOR – CV EIVISSA : 3-0 (25-20, 25-8, 25-11). CV CIUTADELLA – CAFE ES POP CV MANACOR : 0-3 (21-25, 18-25, 21-25).

Comentari : Aquest pasat cap de setmana el nostre equip va haver de jugar 3 partits, ja que havía de finalitzar la Lliga perque aquest cap de setmana juga a Zaragoza la Fase Final de 2ª Divisió Nacional i d’Ascens a 1ª Divisió Nacional. El primer partit va esser divendres dins Bunyola. Després de guanyar amb facilitat el primer Set, el nostre equip va perdre el segon Set. El tercer Set va esser el mes igualat del partit i va caure del nostre costat per 22-25. El quart Set no va tenir color i el varem guanyar per un abultat 9-25.

S'han guanyat els dos darrers quarts, però no ha estat suficient per aconseguir la victòria, perdent també el basquetaverage per un sol punt, tot hi que s'ha disposat de dos tirs lliures finals que ho podrien haver decantat a favor

El segon partit era dins Manacor el dissabte matí i el contrari era el segon clasificat, el CV Eivissa, que només havía perdut 2 partits. El primer Set va anar un poc igualat, encara que l’equip eivissenc no va tenir cap opció real de guanyar el Set. Els altres 2 Sets varen esser un paseig pel nostre equip. El tercer partit era dins Ciutadella i el nostre equip va arredonir la seva superioritat en tota la Lliga guanyant el darrer partit per un clar 0-3.

Aixi doncs, l’equip entrenat per Diego Gallego, ha finalitzat la Lliga sense perdre cap partit. Ara el nostre equip aquest cap de setmana jugará a Zaragoza la Fase Final de 2ª Divisió Nacional amb l’objectiu de ficar-se a la Final i aconseguir plaça d’Ascens a 1ª Divisió Nacional.

Ha quedat enquadrad al Grup B i els horaris dels seus partits son els següents :

Cafe Es Pop CVM – CV Paterna (segon de Valencia), divendres a les 12,00.

Cafe Es Pop CVM – CV Arenys (primer de Catalunya), divendres a les 18,00 h.

Cafe Es Pop CVM – CD Judesa (primer de Murcia), dissabte a les 11,00 h.

Les Semifinals son el dissabte a les 18,30 i 20,30 i la Final diumenge a les 12,00 h.

RESULTATS DELS EQUIPS DE LA CANTERA

Els resultats d’aquests partits son els següents :

Juvenil Masculí : CV Son Servera - Llevant Mobiliari CV Manacor : 0-3 (20-25, 12-25, 16-25).

Juvenil Femení : Agroilla CV Manacor – CV Bunyola : 2-3 (22-25, 25-23, 26-28, 27-25, 12-15).

Cadet Masculí : CV Artá – Fruits Secs Bonany CV Manacor : 3-0 (25-12, 25-14, 25-19).

Cadet Femeni A : CV Artá - Iona CV Manacor : 2-3 (19-25, 28-26, 22-25, 25-18, 7-15).

Cadet Femeni B : CV Sagrat Cor - Can Garanya CV Manacor : 3-0 (25-23, 25-17).

Infantil Masculí : Caixa Colonya CV Manacor – CV Portol : 3-0 (25-23, 25-17, 26-24).

Infantil Femení A : CV Son Ferrer - Cafes Samba CV Manacor : 0-3 (21-25, 23-25, 18-25).

Infantil Femeni B : Hermanos Cañada CV Manacor – CV Montesión : 3-1 (25-23, 17-25, 25-19, 25-14).

Infantil Femení C : CV Artá - Electrocor CV Manacor : 3-1 (11-25, 25-16, 25-19, 26-24).

Els horaris dels partits d,aquest cap de setmana a Manacor son els següents :

Aleví Femeni : CV Manacor – CV. Soller, dissabte a les 9,00 h.

Infantil Femeni : Electrocor CV Manacor – CV Artá, dissabte a les 11,00 h.

Cadet Femeni : Iona CV Manacor – CV Portol, dissabte a les 13,00 h.

El Club Bàsquet Zona 5 acaba el mes d'Abril amb dues derrotes.  Per una part, les juniors Parera Manacor, van caure dins la pista del Sant Josep (50-41). En Paco Pastor ens ho resumeix així:"Partit molt intens jugat a la difícil pista del Sant Josep de Palma, on les jugadores del Zona 5 han tardat uns minuts a entrar en el partit després d'un parcial de 7 a 0. Malgrat tot, s'ha seguit fent feina en defensa arribant al descans a dotze punts de desavantatge.

A la segona part s'ha seguit el dur treball en defensa aturant el joc interior del Sant Josep, no podent aturar els tirs de tres punts. S'han guanyat els dos darrers quarts, però no ha estat suficient per aconseguir la victòria, perdent també el basquetaverage per un sol punt, tot hi que s'ha disposat de dos tirs lliures finals que ho podrien haver decantat a favor nostre."

Per altra part, les cadets Federòptics van rebre a La Salle a na Capellera (43-92). Malgrat el resultat, l'entrenador ens comenta que està molt content de la següent forma:" Partit que s'ha afrontat amb moltes baixes i amb sols 7 jugadores disponibles. Malgrat això, s'ha sortit amb una excel·lent actitud que hi han posat contra les cordes a un La Salle que no tenia moltes opcions en atac durant el primer quart (13-19).

En el segon quart es va començar a notar l'esforç del primer, ja que els continus canvis des de la banqueta de les visitants donava vida a la pressió que sofria el Zona 5. En aquest moment el La Salle va agafar una diferència en el marcador que ja no es va poder revertir.

Tot hi així, s'ha de remarcar l'actitud i la feina de les jugadores del Zona 5 que, malgrat la diferència, no van abaixar el cap en cap moment i van lluitar cada pilota fins a l'últim segon del partit. Enhorabona, nines, amb aquesta actitud es poden aconseguir moltes coses, s'ha de seguir així.

Recordar que si voleu tenir més informació del club o veure més fotografies, us podeu dirigir a la nostra web ( www.basquetzona5.es), a la nostra app "Zona 5" per Android i iOS, o a les xarxes socials del club.