100% segura. L'objectiu és una Magic Line segura a nivell sanitari
Inca acull la presentació de la Magic Line Mallorca. La cursa es realitzarà dia 13 de juny simultàniament a Barcelona, València i Mallorca
Per això, és més necessària que mai: enguany tots els recursos que s'aconseguiran amb la Magic Line es destinaran a projectes socials, dirigits a les persones que sofreixen les conseqüències de la pandèmia.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/05/2021 - 10:14:00
Com serà el dia de la caminada?. Enguany, per a adaptar la Magic Line a les mesures de seguretat sanitàries, cada participant o grup de Bubble Team podrà triar per on camina. El recorregut és lliure i l'horari, també.

Inca acull la presentació de la Magic Line Mallorca. La cursa es realitzarà dia 13 de juny simultàniament a Barcelona, València i Mallorca, de manera segura amb grups bombolla per garantir el compliment de totes les mesures vigents per fer front a la COVID-19. El pròxim 13 de juny torna la Magic Line Mallorca.

L'any passat, donades les circumstàncies va ser anul·lada, però enguany serà la cinquena edició i ho farà de manera especial. L'objectiu d'aquesta edició, que avui s’ha presentat per primera vegada a Inca, és que la solidaritat traspassi fronteres. Per primera vegada serà conjunta i simultània en qualsevol lloc del món.

Seguint l'App es donarà informació, es podrà veure el mapa de la solidaritat amb missatges, vídeos o continguts durant tota la jornada. Serà una festa final en línia per a sumar quilòmetres de solidaritat.

Així doncs, enguany la Magic Line caminarà sota el lema "Més que mai", i caminarà per on cada equip decideixi. En aquesta edició, tots els participants magicliners podran triar el recorregut pel qual caminar amb el seu grup bombolla. La presentació de la Mallorca Magic Line ha tingut lloc aquest migdia al Parc Sant Joan de Déu d'Inca, amb la participació del batle d'Inca, Virgilio Moreno, acompanyat del director gerent dels Hospitals de Palma- Inca i de la Fundació SJD Mallorca, Dr. Joan Carulla i la directora de la Fundació Sant Joan de Déu Mallorca,

“Aquest any més que mai necessitem la implicació i solidaritat de la gent perquè els projectes que la Magic Line subvenciona tirin endavant”, ha destacat Iglesias. Per la seva banda, Carulla ha explicat que “en la nostra comunitat es podran fer equips de fins a 15 persones, respectant les mesures de seguretat que estableix el nou pla aprovat pel Govern per a activitats a l'aire lliure”.

En aquest sentit, Moreno ha assenyalat que “creiem que aquesta edició tan especial de la Magic Line és una oportunitat genial perquè tots els pobles i ciutats de Mallorca ens sumem. I des d'Inca ho tenim clar, sempre amb Sant Joan de Déu.

100% segura. L'objectiu és una Magic Line segura a nivell sanitari, que eviti les aglomeracions i la concentració massiva de gent per a no abaixar la guàrdia davant el virus. Per aquest motiu, enguany és més fàcil que mai. La Magic Line s'adaptarà a totes les mesures sanitàries. Per això, enguany les inscripcions seran per grups bombolla. Dirigit a famílies, escoles, amics o empreses, els qui podran fer la seva Bubble Team (grup bombolla).

Com serà el dia de la caminada?. Enguany, per a adaptar la Magic Line a les mesures de seguretat sanitàries, cada participant o grup de Bubble Team podrà triar per on camina. El recorregut és lliure i l'horari, també. Això fa una Magic Line Mallorca global i oberta a qualsevol possible trajecte i també per a qualsevol que desitgi fer-la des de qualsevol part del món. Abans d'iniciar el recorregut, serà necessari notificar exactament per on es caminarà, marcant-lo en l'App de la Magic Line perquè, entre tots i totes, es dibuixi un mapa de la solidaritat que creuarà oceans.

Sorpreses. El dia de la caminada, els participants es toparan amb sorpreses. Seguint l'App es donarà informació, es podrà veure el mapa de la solidaritat amb missatges, vídeos o continguts durant tota la jornada. Serà una festa final en línia per a sumar quilòmetres de solidaritat.

Més que mai: una Magic Line per a les persones afectades per la pandèmia. La crisi sanitària que estem vivint ha comportat conseqüències econòmiques i socials dramàtiques, especialment per a aquelles persones que ja vivien una situació de vulnerabilitat. Per això, és més necessària que mai: enguany tots els recursos que s'aconseguiran amb la Magic Line es destinaran a projectes socials, dirigits a les persones que sofreixen les conseqüències de la pandèmia.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado