El Gastromarket de Sant Llorenç segueix posant en valor
Gastromarket de Sant Llorenç: Per això, a partir de cada dijous, podreu trobar una gran varietat de productes agrícoles, alimentaris i artesans elaborats principalment a Mallorca
Mallorca: bus, tren i metro. Sens dubte, el resultat d'aquesta iniciativa va ser tot un èxit. Si voleu consultar més informació sobre el transport públic de Mallorca, podeu visitar el web del TIB. A Sa Coma.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/05/2021 - 08:43:00
Productes d'artesans de Sant Llorenç des Cardassar: postals, sabons naturals i ecològics, brodats, bosses, vestits i mascaretes. Confitures de Son Carrió. Productes agrícoles ecològics de finques de Mallorca i trufes.

El Gastromarket de Sant Llorenç segueix posant en valor i apostant pels productes locals i nacionals de qualitat. Per això, a partir d'avui, i cada dijous, podreu trobar una gran varietat de productes agrícoles, alimentaris i artesans elaborats principalment a Mallorca.

Alguns d'aquests són:

Productes d'artesans de Sant Llorenç des Cardassar: postals, sabons naturals i ecològics, brodats, bosses, vestits i mascaretes.

Confitures de Son Carrió.

La guanyadora del Certamen de Pintura de Son Carrió del 2019, Mar Ripoll, exposarà la seva obra a l'Auditòrium Sa Màniga. L'espai, que acollirà les seves obres baix el títol "Configuracions Primàries"

Productes agrícoles ecològics de finques de Mallorca i trufes.

Formatges de cabra de Son Garrova.

Capells artesans fets a Alacant.

Vine i gaudeix dels productes que t'ofereix el Gastromarket!.

La setmana passada, 69 persones de sa Coma van acostar-se fins a la Delegació per sol·licitar la seva Targeta Intermodal i gaudir de grans descomptes en els preus del transport públic interurbà de Mallorca: bus, tren i metro. Sens dubte, el resultat d'aquesta iniciativa va ser tot un èxit. Si voleu consultar més informació sobre el transport públic de Mallorca, podeu visitar el web del TIB.

La guanyadora del Certamen de Pintura de Son Carrió del 2019, Mar Ripoll, exposarà la seva obra a l'Auditòrium Sa Màniga. L'espai, que acollirà les seves obres baix el títol "Configuracions Primàries", romandrà obert al públic del 15 de maig al 29 de juliol en el següent horari: maig- juny: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 16 a 20 h juliol: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado