Ara, aquesta situació ha canviat, ja que en el darrer BOIB es permet l'ús
El Pi Manacor demana a l'Ajuntament que permeti l'ús dels vestidors de les instal·lacions esportives municipals tal com marca la normativa, “no entenem per què el regidor d'Esports no autoritza l'ús”
El Pi Manacor ha demanat a diversos plenaris, per demanda de la comunitat esportiva, que els vestidors de les instal·lacions esportives municipals es puguin utilitzar.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/06/2021 - 09:58:00
S'excusa en què els vestidors de Palma són més grossos que els de Manacor". I afegeix que des d'El PI Manacor "exigim a l'Ajuntament que permetí l'ús dels vestidors tal com demanda la comunitat esportiva".

El Pi Manacor demana a l'Ajuntament que permeti l'ús dels vestidors de les instal·lacions esportives municipals tal com marca la normativa, Jaume Mut assegura que “no entenem per què el regidor d'Esports no autoritza l'ús dels vestidors si la normativa ja ho permet”. El Pi Manacor ha demanat a diversos plenaris, per demanda de la comunitat esportiva, que els vestidors de les instal·lacions esportives municipals es puguin utilitzar.

Fins al moment, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manacor exposava que comptaven amb tots els utensilis i personal necessari per realitzar la desinfecció, però que per mor de la normativa sanitària encara no es podien utilitzar.

Ara, aquesta situació ha canviat, ja que en el darrer BOIB es permet l'ús dels vestidors i les dutxes. El regidor d'El Pi a l'Ajuntament de Manacor, Jaume Mut, explica que "no entenem per què el regidor d'Esports no autoritza l'ús dels vestidors si la normativa ja ho permet. S'excusa en què els vestidors de Palma són més grossos que els de Manacor". I afegeix que des d'El PI Manacor "exigim a l'Ajuntament que permetí l'ús dels vestidors tal com demanda la comunitat esportiva".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado