Som un partit amb uns mitjans suficients com per poder disposar d’exclusivitat
El Comité de El Pi Sant Llorenç des Cardassar, davant els esdeveniments d’aquests darrers dies, volem expressar el nostre total desacord amb allò succeït al òrgans de govern
. Una persona un càrrec. No es pot dedicar el 100% de la capacitat intel·lectual d’una persona una estona a Palma i l’altra a Sant Llorenç. La casuística, problemàtica i necessitats són molt diferents i al mateix temps
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/07/2021 - 04:04:00
Defensar el missatge, SOM BALEARS, no catalans, madrilenys, andalusos o gallecs. BALEÀRICS, amb les nostres virtuts i mancances. Amb les nostres propostes i demandes. Sense comparar-nos amb ningú

El PI, un projecte més viu que mai. El Comité de El Pi Sant Llorenç des Cardassar, davant els esdeveniments d’aquests darrers dies, volem expressar el nostre total desacord amb allò succeït al òrgans de govern de El Pi. El Pi de Sant Llorenç aposta per la transparència i volem ser contundents davant aquests esdeveniments, ja que els interessos de tots els illencs estan en joc i són massa les passes que s’ han donat fins ara com per optar no reaccionar.

Pensam que manca reconèixer errors per part d’alguns membres del partit que fins ara han creat una divisió interna, que és necessari fer autocrítica i deixar la porta oberta a noves persones que puguin dur endavant aquest, el nostro projecte. Així, molt a pesar nostre, ens veiem obligats a recordar el comunicat que vàrem fer el passat dia 13 de febrer de 2020, en el qual expressàvem el nostre descontent amb les dimissions ocorregudes en aquell moment, així com també amb les línies seguides per a, en teoria, fer un partit unificat i de consens.

Creació d’un equip de comunicació, el qual, a part de dedicar-se a fer arribar els missatges del partit a tots els ciutadans de les Illes Balears, també es dediqui a coordinar i fer arribar tota la informació a tots els nivells

Ara estam davant noves dimissions. Gent que ha lluitat per fer de El Pi un projecte Balear i oblidar d’on sorgírem i les diferents sinèrgies que hi havia per fer de tot això un grup cohesionat, fort i comú que oferir a tots els residents de les Illes Balears. Aquestes persones que apostaren pel consens i el diàleg, molt a pesar nostre, han acabat claudicant davant els fets, quan aquests altres membres que en el seu moment foren assenyalats, segueixen amb la mateixa línia i no han variat el seu camí ni un centímetre pel benefici comú enfront als interessos personals.

En el seu moment, pensant i confiant que allò que pensava la majoria seria el camí bo a seguir, decidírem fer una passa al costat, silenciar les nostres inquietuds i renunciar a participar en els òrgans de govern per tal de beneficiar l’esperit de consens que pareixia s’esdevindria arrel del congrés del mes de juny del 2020.

A hores d’ara, repetim que, tal com pensàvem en aquell moment, no es pot arribar a acords ni emprendre un camí comú amb persones que no volen el be general per les Illes Balears i que utilitzen les seves responsabilitats pel benefici propi o dels seus envoltants.

El Pi de Sant Llorenç des Cardassar seguirà defensant els punts que en aquell moment expressàrem, defensant els interessos que cerquen els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears, i que recordam a continuació:

1. Som un partit amb uns mitjans suficients com per poder disposar d’exclusivitat a qui lideren el nostre projecte. Així, els representants de la nova executiva han de poder dedicar al 100% del seu temps en crear una marca de futur, en fer arribar el nostre missatge a la ciutadania i fer créixer el nostre partit.

2. Treballar pel conjunt de les Illes Balears com una comunitat: Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

3. Una persona un càrrec. No es pot dedicar el 100% de la capacitat intel·lectual d’una persona una estona a Palma i l’altra a Sant Llorenç. La casuística, problemàtica i necessitats són molt diferents i al mateix temps, necessàries de tota la atenció possible.

4. Creació d’un equip de comunicació, el qual, a part de dedicar-se a fer arribar els missatges del partit a tots els ciutadans de les Illes Balears, també es dediqui a coordinar i fer arribar tota la informació a tots els nivells dels que componem el partit, des de l’executiva fins a l’afiliat base de qualsevol població.

5. Defensar el missatge, SOM BALEARS, no catalans, madrilenys, andalusos o gallecs. BALEÀRICS, amb les nostres virtuts i mancances. Amb les nostres propostes i demandes. Sense comparar-nos amb ningú però si agafant lo millor de tots. El Pi Sant Llorenç des Cardassar.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado