El divendres va ser torn del sénior masculí UM Beach House Portals
Zona 5 Manacor: El divendres va ser torn del sénior masculí UM Beach House Portals, que ha aconseguit el primer lloc del grup insular, després de la victòria davant el Son Servera (42-68)
Son Servera (42-68): Victòria en el darrer partit de la primera fase pel Sénior del Zona 5. Partit seriós i dominat des del principi per assegurar la primera plaça del grup.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/11/2021 - 02:17:00
Partit marcat per la defensa molt pressionant del Campos que va fer que les nostres jugadores sofrissin molt durant el partit, tot hi que es mantenien els objectius marcats a principi de temporada, s'ha de seguir treballant a fons.

El sénior insular del Zona 5 Manacor campió de grup. Aquesta setmana van encetar els partits el nostre equip de la lliga AIDEB que va sumar la quinta victòria consecutiva davant el Construcciones Biel y Tolo (63-43): Partit on s'ha sortit amb una gran defensa i encistellant, sobretot, després de robar pilota al contraatac. Un cop agafada una còmode avantatge, s'ha anat rodant tota la banqueta per tal de donar oportunitats a tots els jugadors.

El divendres va ser torn del sénior masculí UM Beach House Portals, que ha aconseguit el primer lloc del grup insular, després de la victòria davant el Son Servera (42-68): Victòria en el darrer partit de la primera fase pel Sénior del Zona 5. Partit seriós i dominat des del principi per assegurar la primera plaça del grup.

En el tercer quart un parcial d'1-15 amb els millors minuts defensius dels visitants sentenciaria el partit. Cal destacar Kembler Garnier amb 22 punts i José Miquel del Toro, que va aportar intensitat, punts i defens

Un Son Servera molt lluitador i llastrat per les baixes va donar durant tot el partit la cara i es va mantenir ferm Fins al descans (25-33) En el tercer quart un parcial d'1-15 amb els millors minuts defensius dels visitants sentenciaria el partit. Cal destacar Kembler Garnier amb 22 punts i José Miquel del Toro, que va aportar intensitat, punts i defensa contra el seu exequip.

Per acabar, el dissabte, el nostre junior femení no van tenir tanta sort a Campos (57-42): Partit a una pista complicada, on el Zona 5 sempre ha anat a remolc en el marcador a pesar de posar-se per sobre en el tercer quart. Partit marcat per la defensa molt pressionant del Campos que va fer que les nostres jugadores sofrissin molt durant el partit, tot hi que es mantenien els objectius marcats a principi de temporada, s'ha de seguir treballant a fons.