Josep Melià i Antoni Salas encapçalaran les llistes d’El PI-PROPOSTA
Melià i Salas proclamats candidats d’El Pi al Parlament i el Consell de Mallorca. Mora i Vives són les números dos de les candidatures respectivament
Parlament i del Consell de Mallorca. “Són gent de partit, amb experiència i ganes de fer feina. A més, estic segur que aquestes eleccions serem clau per marcar les polítiques dels pròxims anys.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/11/2022 - 10:10:00
Melià i Salas faran equip, respectivament, amb Xisca Mora i Magdalena Vives que seran les seves números dos. Recordem que les candidatures s’havien de presentar en bloc de dues persones per elegir els dos primers

Melià i Salas proclamats candidats d’El Pi al Parlament i el Consell de Mallorca. Mora i Vives són les números dos de les candidatures respectivament. Ambdues candidatures han estat avalades pel Consell General de la formació escollit del darrer Congrés.

Josep Melià i Antoni Salas encapçalaran les llistes d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Parlament i al Consell de Mallorca respectivament. El Consell General ha donat el vistiplau a les dues candidatures i a partir d’ara ja són oficialment els caps de cartell de la formació per a les pròximes eleccions autonòmiques i insulars.

Per la seva part, la seva núemro 2 Xisca Mora ha explicat d’on ve i cap a on vol anar. “Necessitam un canvi, amb responsabilitat i recollint la feina feta dels que eren abans i pensant en els que vendran després”.

Melià i Salas faran equip, respectivament, amb Xisca Mora i Magdalena Vives que seran les seves números dos. Recordem que les candidatures s’havien de presentar en bloc de dues persones per elegir els dos primers llocs de la llista.

Josep Melià, candidat a Parlament per Mallorca, ha assegurat que “la societat mallorquina i de les Illes Balears tenen una oportunitat. I aquesta ha de dependre d’un partit centrat i no dels extremismes. Votar El PI és garantia de moderació i de modernitat per aquestes Illes”. Per la seva part, la seva núemro 2 Xisca Mora ha explicat d’on ve i cap a on vol anar. “Necessitam un canvi, amb responsabilitat i recollint la feina feta dels que eren abans i pensant en els que vendran després”.

El candidat al Consell de Mallorca, Toni Salas, insisteix el que “tenc clar que la meva vocació política em fa donar una passa endavant per liderar aquesta candidatura. Ara ens toca i sempre en positiu”. La número 2, Magdalena Vives “ha assegurat que el Consell necessita mà de metge i com a número dos de la candidatura faré tot el possible per canviar-ho”.

El president del partit Tolo Gili ha manifestat la seva satisfacció per les candidatures del Parlament i del Consell de Mallorca. “Són gent de partit, amb experiència i ganes de fer feina. A més, estic segur que aquestes eleccions serem clau per marcar les polítiques dels pròxims anys.

És temps de canvi. I El Pi el durà a terme”. Ara la formació acabarà de confeccionar les llistes i els equips per les pròximes eleccions. Per altra banda, El Pi-Proposta per les Illes també començarà un procés per elegir els caps de llista dels diferents municipis.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado