El Teatre Valle-Inclán ha estat la primera cita d'aquest camí
El dramaturg serverí Manel Serrano presenta el llibre Alicia, tan grande y tan Pequeña en el Saló Internacional del Llibre Teatral de Madrid, editor, Gonzalo Moreno
Alícia, massa gran i massa petita, el muntatge teatral. Alícia és també un muntatge teatral que es va estrenar amb bastant repercussió entre els assistents a la FIET d'enguany. Una producció de CULTURALMENT
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/11/2023 - 01:56:00
Conèixer Jaume Gomila, gerent de Sa Xerxa de Teatre, també va ser fonamental per perseguir aquesta estela que li va permetre afrontar l'escriptura i la versió lliure d'aquest clàssic portat al Mediterrani

El dramaturg serverí Manel Serrano presenta el llibre Alicia, tan grande y tan Pequeña en el Saló Internacional del Llibre Teatral de Madrid. Manel I. Serrano, juntament amb el seu editor, Gonzalo Moreno, presentaren el passat 11 de novembre el llibre Alicia, tan grande y tan pequeña en un acte celebrat el Teatre Valle-Inclán dins del Saló Internacional del Llibre Teatral de Madrid, on es presentaven les novetats editorials d'aquest 2023.

El Teatre Valle-Inclán ha estat la primera cita d'aquest camí que continuarà amb més presentacions. Ara per ara podem informar de dues dates més: dia 22 de novembre a la llibreria Drac Màgic de Palma amb la periodista cultural, Clara Ferrer; i dia 1 de desembre a la llibreria Espirafocs d'Inca amb les professionals de la Fundació Es Garrover, Joana Picornell i Joana Homar.

El llibre acaba d'aterrar i ara mateix es pot comprar a les llibreries Drac Màgic de Palma i Espirafocs d'Inca. Aviat estarà al catàleg digital d'ASSITEJ i a totes les llibreries.

Pròximament, i encara sense dates, hi haurà presentacions a Manacor, Son Servera, Madrid i a altres poblacions arreu de l’Estat. Alicia, tan grande y tan pequeña, edició bilingüe

L'obra de teatre de l'autor serverí és una versió molt lliure del clàssic. Aquesta obra de teatre està escrita des de traços autobiogràfics de l'autor que es fica en el cos d'una dona com a protagonista del clàssic de Lewis Carrol, enllaçant així aspectes del mateix clàssic i la infantesa de l'autor.

«És una reivindicació de la imaginació, que l'amor és el millor que tenim i que la diferència no és un càstig, sinó un do». D'altra banda, amb aquesta història Serrano vol homenatjar dues persones fonamentals a la seva vida, com són Tomeu Fena i Bàrbara Cuinera, reflectint en el text la particular història d'amor i superació.

Conèixer Jaume Gomila, gerent de Sa Xerxa de Teatre, també va ser fonamental per perseguir aquesta estela que li va permetre afrontar l'escriptura i la versió lliure d'aquest clàssic portat al Mediterrani dels anys 80 i 90 on els nins portaven la clau de casa seva penjada del coll i passaven gran part del dia al carrer o entre veïnats, perquè els seus pares treballaven al sector del turisme. A l’obra també queda reflectit en forma de reflexió el tema de la salut mental.

El llibre acaba d'aterrar i ara mateix es pot comprar a les llibreries Drac Màgic de Palma i Espirafocs d'Inca. Aviat estarà al catàleg digital d'ASSITEJ i a totes les llibreries.

ASSITEJ, un segell editorial governamental

ASSITEJ ESPAÑA és una entitat cultural, l'objectiu de la qual és promoure el desenvolupament de les arts escèniques per a la infància i la joventut a Espanya.. És membre fundador i de ple dret de l'organització internacional ASSITEJ (Association Internacional du Théatre pour l'Enfance et la Jeuneusse), fundada a París el 1965. Una xarxa present a més de 90 països que treballa per vetlar pel dret d'accés a l’art de nins i nines.

Alícia, massa gran i massa petita, el muntatge teatral. Alícia és també un muntatge teatral que es va estrenar amb bastant repercussió entre els assistents a la FIET d'enguany. Una producció de CULTURALMENT interpretada per Marina Nicolau, dirigida per Catalina Florit, i Serrano com a ajudant de direcció. Joan Aguiló és l'escenògraf i Juanro Ramos i Oliver Auclair són els responsables d'una il·luminació i so que vesteixen de màgia el muntatge. La prestigiosa dissenyadora Aina Moroms és l'encarregada de vestuari, i Bernat Clar, el productor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado