L’Ajuntament de Manacor ha celebrat aquest dijous la primera Mesa
L’AJUNTAMENT DE MANACOR ENTREGA ELS DISTINTIUS SICTED A 18 ESTABLIMENTS I SERVEIS TURÍSTICS DEL MUNICIPI
Actualment, 26 serveis turístics de Manacor (adherits al SICTED d’ençà de 2014) gaudeixen d’aquest distintiu, que té validesa biennal, encara que està condicionat a una avaluació de seguiment anual.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/05/2024 - 09:03:00
Finalitzada la Mesa de Qualitat, el batle de Manacor i la delegada de Turisme han fet entrega del distintiu SICTED, de caràcter bianual, que reconeix els estàndards de qualitat. En aquesta convocatòria

L’AJUNTAMENT DE MANACOR ENTREGA ELS DISTINTIUS SICTED A 18 ESTABLIMENTS I SERVEIS TURÍSTICS DEL MUNICIPI. El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Turisme, Júlia Acosta, han fet entrega d’aquest reconeixement dels estàndards de qualitat aquest dijous a la Sala de Plens.

L’Ajuntament de Manacor ha celebrat aquest dijous la primera Mesa de Qualitat de Manacor Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) 2024. En aquesta trobada, encapçalada pel batle de Manacor, Miquel Oliver, i per la delegada de Turisme, Júlia Acosta, també hi han assistit la delegada de Promoció Cultural i Econòmica, Paula Asegurado; el delegat de Policia Local, Mateu Marcé; Xisco Bauzà, tècnic de qualitat turística de l’AETIB;

Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l’Agència Estratègica de Turisme de les Illes Balears. Aquest projecte de millora treballa amb empreses i serveis turístics de fins a 37 oficis diferents.

Carlos González, tècnic de qualitat turística de l’AETIP; Magdalena Torres, gestora SICTED del municipi i tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Manacor; Susana de Juan, presidenta de l’Associació Hotelera de s’Illot i Porto Cristo; Joan Pol, president de l’Associació Hotelera de Cales de Mallorca; Pere A. Moner, consultor extern SICTED del municipi de Manacor; Tomeu Homar, consultor extern SICTED del municipi de Manacor; a més de representants de diversos serveis turístics del municipi que formen part del SICTED.

Finalitzada la Mesa de Qualitat, el batle de Manacor i la delegada de Turisme han fet entrega del distintiu SICTED, de caràcter bianual, que reconeix els estàndards de qualitat. En aquesta convocatòria, s’ha concedit el distintiu de qualitat a Apartamentos Arcos Playa, Apartamentos Sol Romántica, Cala Anguila, Cala Antena, Cala Mendia, Cala Murada, Hotel Club s'Illot, Platja de Porto Cristo, Platja de s'Illot, Platja es Domingos Grans, Platja es Domingos Petits, Platja de s’Estany d'en Mas, Rafa Nadal Sport Café, Rafa Nadal Museum Xperience, Rafa Nadal Shop, Rafa Nadal Sports Centre, Restaurante Sol Romántica i Vela Beach Club. Com a reconeixement dels seus estàndards de qualitat, se’ls ha lliurat una placa acreditativa.

El programa SICTED té per objectiu millorar el destí i impulsar la qualitat turística dels serveis turístics del municipi de Manacor per tal de millorar l’experiència i satisfacció dels turistes. Es tracta d’un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per l’Ajuntament de Manacor i la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l’Agència Estratègica de Turisme de les Illes Balears. Aquest projecte de millora treballa amb empreses i serveis turístics de fins a 37 oficis diferents.

El SICTED persegueix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits als turistes dins el municipi, amb l’objectiu que no s’apreciïn deficiències de qualitat substancials entre els diferents productes que componen l’oferta en el destí, ni condicionants negatius de la percepció i satisfacció dels turistes. Actualment, 26 serveis turístics de Manacor (adherits al SICTED d’ençà de 2014) gaudeixen d’aquest distintiu, que té validesa biennal, encara que està condicionat a una avaluació de seguiment anual.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo