Aquesta línia d’ajudes està dotada amb un pressupost de 10.000 euros
L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per a les associacions de familiars d’alumnes, dotada amb un pressupost de 10.000 €
Les accions subvencionades han de desenvolupar-se al llarg del curs escolar 2023/2024, i s'han d’haver realitzat dins del període comprès entre el dia 1 de setembre de 2023 i el 31 d'agost de 2024.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/09/2024 - 09:11:00
Així doncs, aquestes subvencions estan destinades a les Associacions de Familiars d’Alumnes, degudament inscrites al Cens de la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears i que tenguin seu social o delegació

 

L’Ajuntament d’Inca aprova noves subvencions per a les associacions de famílies d’alumnes. L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per a les associacions de familiars d’alumnes, corresponents a centres educatius públics d’educació infantil i primària d’Inca durant el curs 2023/2024.

A més, és requisit que les AFAs no hagin sol·licitat i/o rebut subvenció de l’Ajuntament d’Inca per al mateix projecte d’actuacions, així com disposar dels permisos i les autoritzacions

«Any rere any, tenim l’objectiu de promoure els projectes d'activitats extraescolars dels centres educatius públics d'educació infantil i primària i promoure’n l'interès social, per això cream aquesta línia d’ajuts, per a impulsar mesures de conciliació familiar-laboral», assenyala la regidora d'Educació, Helena Cayetano Gómez.

Aquesta línia d’ajudes està dotada amb un pressupost de 10.000 euros. Així doncs, aquestes subvencions estan destinades a les Associacions de Familiars d’Alumnes, degudament inscrites al Cens de la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears i que tenguin seu social o delegació permanent i d’actuació al municipi d’Inca, que realitzin projectes d'activitats extraescolars d'interès social.

A més, és requisit que les AFAs no hagin sol·licitat i/o rebut subvenció de l’Ajuntament d’Inca per al mateix projecte d’actuacions, així com disposar dels permisos i les autoritzacions que, si és el cas, siguin exigibles d’acord amb la legislació vigent per a la realització de l’activitat/s o acció/accions objecte la subvenció; entre d’altres.

Les accions subvencionades han de desenvolupar-se al llarg del curs escolar 2023/2024, i s'han d’haver realitzat dins del període comprès entre el dia 1 de setembre de 2023 i el 31 d'agost de 2024. L’import màxim de subvenció serà de 2.500 euros per AFA sol·licitant, encara que es concedirà segons les activitats/accions degudament justificades. El termini de presentació de sol·licituds serà del 16 al 27 de setembre de 2024 (ambdós inclosos).

 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado